44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

צ`ופ סואי עם עוף, מתכון פיליפיני של גיני

15/02/2007
צ`ופ סואי עם עוף, מתכון פיליפיני של גיני
צ`ופ סואי עם עוף, מתכון פיליפיני של גיני

 

החומרים:

סיר רחב

קערה עם מים קרים

כף מחוררת

 

2 חזה עוף חתוכים לרצועות קטנות

 

 

1 כרובית קטנה להפריד לפרחים קטנים

200 גרם שעועית ירוקה ארוכה (לוביה/סטרינג בינס)

1/4 כרוב ירוק (הלבן מריר יותר) מושרה במים

3 גזרים חתוכים לרצועות קטנות

1/2 קולרבי חתוך לקוביות
מעט נבטים


1 ברוקלי חתוך לפרחים קטנים ללא הגזע

1 פלפל ירוק או אדום חתוך לקוביות אלכסוניות

3 בצל ירוק חתוך לחתיכות באורך ס"מ

1 בצל גדול חתוך לקוביות

2 שיני שום גדולות

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

1 כפית אבקת מרק עוף

מעט שמן זית

2-3 כפות רוטב סויה

1 כפית סוכר

 

אופן הכנה:

 

 

מבשלים מעט את הכרובית במים רותחים עם טיפונת מלח
ומוציאים לקערה.

באותם מים מבשלים מעט את השעועית ומוציאים בעזרת כף

מחוררת למים קרים.

מיבשים את הסיר ושמים מעט שמן זית,

מחממים על אש בינונית, משחימים את השום לאחר מכן את הבצל הלבן.

לאחר הזהבה, מכניסים את  רצועות העוף לסגירה מכל הכיוונים.

ממליחים ומפלפלים. מכניסים את הגזר, מערבבים כל הזמן עד לריכוך קל,
מוסיפים את הכרוב, ומערבבים, לאחר שהכרוב ירד מעט בגובה,
מוסיפים את הכרובית את הפלפל את השעועית הבצל ירוק הקולרבי,


מקפיצים את תוכן הסיר, בסוף מכניסים את הנבטים.
להשגיח כל הזמן שלא יישרף.

שופכים מלמעלה את רוטב הסויה שהכנסנו לתוכו 1 כפית סוכר ואבקת מרק
וערבבנו היטב.  מקפיצים מספר פעמים עד שהירקות רכים מעט.

 

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת