44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

אדובו, חזיר חמוץ מתוק נוסח פיליפיני של גיני,

אדובו, חזיר חמוץ מתוק נוסח פיליפיני של גיני,
אדובו, חזיר חמוץ מתוק נוסח פיליפיני של גיני,

(אדובו הוא שם התבשיל בשפת תאגאלוג ניב פיליפיני )


 

 

החומרים:

 

 

סיר בעל תחתית עבה

מסננת
קערית

 

מעט שמן רגיל

 

 

3 פרוסות עבות של צוואר עם עצם (אפשר גם בקר)

8 שיני שום שלמות

3 כפות רוטב סויה

3 כפות סוכר

3 כפות חומץ

3 עלי דפנה

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

מים רותחים

 

אופן ההכנה:

 

 

חותכים את החזיר לקוביות , משאירים את העצמות.

מכניסים לסיר עם מים קרים ומרתיחים עד שמתרכך מעט.

שופכים את המים דרך מסננת, שמים מעט שמן בסיר וצורבים את החזיר מכל הצדדים. (הפיליפינים אוכלים את מזונם מבושל
היטב ללא דם).

לאחר השחמה, מוסיפים מים רותחים לכיסוי הבשר מוסיפים את
שיני השום. 
מבשלים עם מכסה כ-15 דקות,

 

 

מערבבים בקערית את החומץ, הסוכר, ורוטב הסויה
לאחר 15 דקות מכניסים את הנוזלים שערבבנו לסיר .

 

 

 

מערבבים מעט, מוסיפים מלח ופלפל, טועמים ומשפרים לפי
הצורך.
מבשלים כ-שעה או יותר על פי רכות הבשר.

 

 

 

 

 

מגישים על מצע אורז/ אחר

 

 


 בתאבון.

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה

 

 

 


 

 

 

 

עצרת למען החילים החטופים כאן>  מגן דהרי
דוח מבקר המדינה על על הזילות בניצולי שואה
 
פסח טרם הגיע. מכות מצרים כאן !  

פורום זכויות ומוגבלות(נכים) 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת