44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

קציצות בשר ברוטב עגבניות וקטשופ חריף

קציצות בשר ברוטב עגבניות וקטשופ חריף
קציצות בשר ברוטב עגבניות וקטשופ חריף

 

החומרים:

 

קערה גדולה

מחבת רחבה

שמן רגיל

צלחת עם מגבות נייר

צלחת שטוחה

סיר רחב שטוח
1 ק"ג בשר טחון

1 ק"ג שניצל עוף טחון

2 בצלים קצוצים דק

4-5 שיני שום מעוכות

צרור גדול של פטרוזיליה קצוצה דק

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

2 ביצים

7-8 כפות פרורי לחם


לרוטב:

סיר רחב
מעט שמן לטיגון הבצל

200 גרם רסק עגבניות

4 בצלים קצוצים דק דק

5-6 כפיות קטשופ חריף

מספר טיפות של טבסקו

1-3 כוסות מים רותחים

 

אופן הכנת הקציצות:

מערבבים את הבשר הטחון עם העוף הטחון,
מוסיפים 2 ביצים,בצל קצוץ, פטרוזיליה, פרורי לחם
ומערבבים בידיים. אם נוזלי מידי להוסיף עוד מעט
פרורי לחם.  מתבלים עם מלח ופלפל שחור.

מרטיבים את הידיים ויוצרים קציצות בגודל 4 -5 ס"מ
ושוטחים אותן, מניחים על צלחת שטוחה.

מחממים שמן במחבת רחבה. כאשר השמן חם מאוד
מכניסים את הקציצות ומשחימים משני צדדים.

מוציאים על מגבת נייר.

 

 

הכנת הרוטב:

 

בסיר עם מעט שמן מזהיבים את הבצל, מכניסים לתוכו
את רסק העגבניות , קטשופ, טבסקו(לא חובה) מתבלים

 

מכניסים את הקציצות אחת ליד השניה אל הרוטב.

שופכים מלמעלה את המים הרותחים לכיסוי הקציצות
ולקבלת רוטב בכמות מספקת.

לשפר טעמים ולהגיש ליד אורז/ אחר.

ניתן להקפיא במקפיא לתקופה ארוכה.

 

 

בתיאבון 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת