44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

חצילים מטוגנים קלי קלות

חצילים מטוגנים קלי קלות
חצילים מטוגנים קלי קלות

החומרים:

מחבת רחב רצוי טפלון

מגבות נייר

צלחת שטוחה

קערה

2 כפות עץ

 

1 חציל גדול קל משקל

מלח

1 ביצה

מעט מים

7 כפות קמח

שמן רגיל

 

אופן ההכנה:

פורסים את החצילים לפרוסות דקות וחוצים לחצי

ממליחים כדי שהחצילים לא ישחירו, מסדרים על צלחת.

מכסים כל שכבה במגבת נייר ומעליה שכבה נוספת.

 

הכנת הבלילה:

 

מניחים את הקמח בקערה, מוסיפים את הביצה קורט מלח

ומוסיפים מים לקבלת בלילה בעלת סמיכות בינונית.

 

 

טובלים חלק מהחצילים בבלילה ושמים על צידי הקערה

כדי להקטין את כמות הבלילה על החציל.

מחממים שמן במחבת, כאשר חם מאוד מנגבים את החציל
על צידי הקערה עם הבלילה ומכניסים למחבת.

עם הזהבת החציל מוציאים בעזרת שתי כפות העץ
את החצילים לצלחת מכוסה עם מגבת נייר.

נהנים מכל נגיסה.

קישורים מעניינים
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=848634&passok=yes
 
בתאבון.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת