44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

סופגניות הבית לחנוכה. חג אורים שמח לכולם

סופגניות הבית לחנוכה. חג אורים  שמח לכולם
 תחרות 8 ימים בחנוכה   נר ראשון

חג אורים  שמח לכולם
סופגניות הבית

החומרים:
קערה גדולה
כוס להמסת השמרים
סיר עבה עמוק
מזרק /אחר להזלפת הריבה
נייר סופג

חצי ק"ג קמח
100 גרם חמאה מומסת
כפית מלאה של קליפת לימון מגורד
30 גרם שמרים טריים
1 כוס חלב פושר (אפשר מים או שמנת לרגישים)
קורט מלח
4 כפות סוכר
4 חלמונים
כף קוניאק
אבקת סוכר לציפוי הסופגניות
ריבה/ריבת חלב/שוקולד אחר
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

ממיסים את השמרים במעט מים חמים שהורדנו מכמות
החלב עם חצי כפית סוכר.
לערבב עם החלב, להוסיף את הסוכר ואת כוס קמח.
להתפיח בקערה למשך כ- חצי שעה.
לאחר מכן, לערבב את כל שאר החומרים, להוסיף אליהם את התפיחה. ללוש את החומר לבצק חלק. להניח שוב לתפוח
שעתיים לפחות.
לרדד מהבצק עלה בעובי 2.5 ס"מ,
לחרוץ עיגולים בעזרת כוס בגודל שאתם רוצים את הסופגנייה. להתפיחם עוד חצי שעה.
לחמם שמן עמוק על אש גדולה, כאשר השמן חם מאוד,
להנמיך את הלהבה להכניס בזהירות את הסופגניות לשמן
העמוק, להשחים בזהירות שלא יישרף. 
להניח את הסופגניות על נייר סופג.
כאשר מתקרר מעט,לפזר אבקת סוכר מלמעלה.
להזריק פנימה ריבה מהסוג החביב עליכם. ריבת חלב,
אפשר לצפות בשוקולד מומס,
לקשט בסוכריות צבעוניות ועוד.

קישורים מעניינים
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=848634&passok=yes

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת