44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

אוסובוקו בירקות נוסח פיליפיני של גיני

13/12/2006
אוסובוקו בירקות נוסח פיליפיני של גיני
אוסובוקו בירקות נוסח פיליפיני של גיני

 

החומרים:

סיר עבה

מחבת עבה

1/2 ק"ג אוסובוקו

2 שיני שום מעוכות וקצוצות דק

1 בצל קצוץ דק

מעט שמן לטיגון

3 גזרים חתוכים למעוינים

3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות מושרים במים

1 פלפל אדום גדול חתוך לרצועות קטנות
1/2 שקית רוטב קלדרטה מעורב (חנויות המזרח)

עלה דפנה
קורט מלח

קורט פלפל

מים רותחים

 

אופן ההכנה:

חותכים את הבשר לקוביות קטנות

בסיר חם שמים מעט שמן מזהיבים את השום והבצל.

מכניסים את האוסובוקו וסוגרים מכל הצדדים.

 

מעבירים לסיר שחומם מראש  יחד עם הנוזל ומכסים
במים רותחים . מבשלים עד שהבשר מתרכך כ -3/4 שעה

במקביל חותכים את הגזר למעוינים, את תפוחי אדמה לקוביות
ומשרים במים.  את הפלפל.
כאשר הבשר רך, מוסיפים את רוטב הקלדרטה, את הגזר.
לאחר כ- חמש דקות מוסיפים את תפוחי האדמה ובסוף את הפלפל.

מביאים לרתיחה, מוסיפים קורט פלפל ומלח לשיפור טעמים
ועלה דפנה.

מבשלים כ- 10 דקות נוספות.
הירקות אינם צריכים להיות רכים מאוד.

 

מגישים חם כמנה עיקרית, אפשר על מצע אורז.

קישורים מעניינים

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=848634&passok=yes
    
בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת