44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מוסקה עם בשר וגבינה צהובה במיקרו

מוסקה עם בשר וגבינה צהובה במיקרו
 מוסקה עם בשר וגבינה צהובה במיקרו

 

החומרים:

מחבת

תבנית זכוכית בינונית
קערה בינונית

פלסטיק נצמד

מגבות נייר

 

2 חצילים צרים וארוכים קלי שקל פרוסים לפרוסות דקות
   ומומלחים קלות להוצאת המרירות

4 עגבניות גדולות קשות
1 פלפל אדום גדול (עדיפות לגמבה)

6-8 פרוסות גבינה צהובה טובה (לכיסוי כל הכלי)

קטשופ חריף

טבסקו כמה טיפות

 

להכנת הבשר

150 - 300 גרם בשר טחון

150 – 300 גרם עוף טחון
צרור פטרוזיליה קצוצה ללא גבעולים
1 בצל קצוץ דק

2 שיני שום מעוכות

1 ביצה

מעט שמן

קורט מלח

קורט פלפל גרוס

 

אופן ההכנה:
מכינים עגבניות פרוסות דק, חצילים פרוסים דק ואת
רצועות או טבעות הפלפל.

 

מערבבים את הבשר הטחון עם העוף הפטרוזיליה הביצה
ומוסיפים מעט מלח ופלפל.

על מחבת חם שמים מעט שמן ומזהיבים את השום והבצל.

לאחר ההזהבה, מכניסים פנימה את תערובת הבשר
ומערבבים עם כף עץ כל הזמן עד לצריבת הבשר קלות.

מסירים מהאש. ושמים על מגבת נייר לספיגת עודף השמן,
לא חובה.

משפרים טעמו של הבשר.

 

אני לא מטגנת את החצילים.

 

מי שרוצה לשפר עוד יותר את הטעם, מוזמן לטגן
את פרוסות החצילים על מחבת חשמלי,
או מחבת רגיל, לייבש או לא את החציל על מגבות נייר.

ההחלטה שלכם.

מסדרים את החומרים על תבנית הזכוכית,

שכבת עגבניות צפופה, עליה שכבת חצילים

מעל שכבת בשר, שכבת עגבניות, חצילים

ושוב עגבניות .

על כל אלו מניחים פרוסות גבינה צהובה שתסגור את
התוכן שיש למטה. מקשטים בפלפל אדום.

מזליפים קטשופ חריף וכמה טיפות טבסקו.

עוטפים בפלסטיק נצמד ומכניסים למיקרו
לחצי שעה בערך בחום גבוה.

במיקרו משולב, שילוב , 3  30 -25 דקות

בתנור רגיל,

תנור חם בטמפרטורה של 175 מעלות ל-20-30 דקות,

לבדוק זמן,  כי לכל תנור עבודה משלו.

להגיש כמנה ראשונה או תוספת.

בתיאבון. 

תודה רבה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת