44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

שוקי עוף ברוטב עגבניות ירקות וטבסקו מתכון פיליפיני של גיני

שוקי עוף ברוטב עגבניות ירקות וטבסקו
מתכון פיליפיני של גיני

 

החומרים:

 

 

מחבת עמוק עבה

סיר עבה רחב
12 שוקים של עוף

1 בצל קצוץ דק

1 כף סוכר

מעט שמן זית

2 שיני שום דפוקות ופרוסות לחתיכות קטנות
6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים לקוביות מושרים במים

4 גזרים חתוכים לרצועות
200 גרם אפונה טרייה או קפואה

 

1 פלפל אדום גדול חתוך לרצועות קטנות

 

 

 

100 גרם רסק עגבניות

 

 

1/2 שקית רוטב קלדרטהCALDERETA SPICY SOUCE MIX 
     (חניות המזרח)

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

4-או יותר טיפות טבסקו

אפשר להוסיף פלפל צילי
מים רותחים לכיסוי העוף

 

אופן ההכנה:

 

 

(הפיליפינים נוהגים להסיר את העור מהעוף
אני לא מסירה את העור אלא מנקה היטב).

משחימים את העוף במחבת עם  מעט שמן לסגירה מכל צדדיו.

במקביל מחממים את הסיר, שופכים לתוכו את השמן שנשאר
מסגירת העוף. מוסיפים לסיר את השום הקצוץ והבצל ומזהיבים מעט. 
מוסיפים את העוף מערבבים הכל ע"י הקפצה.
ממליחים ומפלפלים מעט.  

מכסים במים רותחים וסוגרים את הסיר במכסה.
ממתינים לרתיחה. לאחר הרתיחה מוסיפים את תפוח האדמה והגזר,
את רוטב הקלדרטה.  מבשלים מעט, מוסיפים את
הפלפל האדום את האפונה, משפרים טעמים ומבשלים
כ-20 דקות עד שהעוף רך.


בתאבון

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת