44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מרק עוף וירקות של גיני נוסח פיליפיני

מרק  עוף וירקות של גיני נוסח פיליפיני
מרק  עוף וירקות של גיני נוסח פיליפיני


החומרים:

 

  סיר 

 

 

 

  

 300 גרם שניצל עוף חתוך לרצועות

 

 

 

3 גזרים חתוכים לקוביות

 

 

 

 

חתיכת גינגר מקולף כ-3 ס"מ פרוס דק

שני קישואים חתוכים לקוביות

 

בצל אחד קצוץ
1 בצל ירוק חתוך באלכסון

 

 

פלפל אדום רצועות

פטרוזיליה

300 גרם דלורית או דלעת

אטריות איזה שרוצים 1/2 כוס (חישוב יעשה על פי כמות
המים וכמות הסועדים במרק) 



(הארה חשובה.
חשוב שאטריות לא תבושלנה לגמרי אלא פחות מאלדנטה, 
הן יתבשלו בחימום לפני ההגשה או, אם המנה ליומים
עדיף לשים פחות מים ולא לבשל עד הסוף כדי לא לקבל
אטריות דייסה).

מעט שמן

כ- ליטר מים חמים.
קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

1/2-1 כפית אבקת מרק עוף
אפשר להשתמש בכל הירקות שאתם אוהבים.

 

אופן ההכנה:

 

 

מטגנים בסיר את הגינגר והבצל בשמן חם. עד להזהבה קלה.
מכניסים את קוביות העוף וסוגרים אותן.

 

 

לאחר סגירת העוף מוסיפים את הירקות. בסדר על פי אורך הבישול. המטרה להשאיר מבושל מעט מאוד.
גזר, קישוא, דלעת, פטרוזיליה בסוף. (אפשר כוסברה)
בסוף את רצועות הפלפל.  ורק לאחר שהתרככו מעט מוסיפים
מים רותחים.  לאחר הרתיחה מוסיפים את האטריות.

ברגע שהאטריות מוכנות מסירים מהאש ומגישים חם.


בתאבון

  

 

אם אהבתם לחצו על אהבתי,  תודה
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת