44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מוסקה חצילים ובשר בולגרית של עדנה

14/10/2007
מוסקה חצילים ובשר בולגרית של עדנה

מוסקה חצילים ובשר בולגרית של עדנה

 

החומרים:

פיירקס גדול מאוד

2 מחבתות גדולות

 

5 חצילים קלי משקל

מלח להמלחת החצילים

שמן רגיל לטיגון

עוד 2 חצילים

11/2 ק"ג בשר טחון

3-4 שיני שום מעוכות

קורט מלח

קורט פלפל

3-4 תפוחי אדמה קלופים פרוסים לפרוסות 1/2ס"מ בערך

3 ביצים 

 

אופן הכנה:

 

פורסים 5 חצילים לפרוסות בעובי אצבע עם הקליפה , ממליחים ומשאירים ל-20 דקות.  שוטפים ומיבשים.

מטגנים בשמן רגיל חם מאוד, מסננים מעודף השמן.

 

2 חצילים נוספים, קולים על האש, מוציאים את התוכן ומועכים
   עם מזלג.

 

 

את הבשר , מטגנים, מוסיפים קורט מלח , פלפל, ושיני השום המעוכות,  לסגירת הנקבוביות, והפרדת הבשר.

 

אל הבשר מוסיפים את החצילים המעוכים, 3 ביצים , קורט מלח ופלפל ומערבבים יחד.

 

שמים פרוסות תפוחי אדמה על תחתית פיארקס גדול.  מניחים מעל תפוחי האדמה שיכבה של חצילים מטוגנים.

מעל זה את הבשר המעורב,

 

מעל לבשר, שמים שיכבה נוספת של חצילים בצורה מסודרת כך שיקל לחתוך לאחר האפיה כ- מרובעים.

אני הוספתי פלפל אדום לקישוט מעל.  

מכניסים לתנור בטמפרטורה של 160 מעלות לשעה.

לעיתים יש עודף שומן. אפשר לנקז או להשאיר . 

אני הכנסתי למיקרוגל ל-20 דקות בערך בטורבו.(המיקרו שלי
משולב גם תנור,חובה לבדוק אם מוכן בתחתית).

 

בתיאבון

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

32 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת