44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

ירקות מצופים בבצק בירה

ירקות מצופים בבצק בירה

אתי 1998

 

ירקות מצופים בבצק בירה

 

החומרים:

סיר עבה

קערה 
מגבות נייר
צלחת רחבה

5 כפות אבקת מרק בצל

1 כוס קמח

1 כפית אבקת אפייה

2 ביצים

1/2 כוס בירה לבנה

1 כף חרדל
שמן רגיל
חסה (לא חובה)

ירקות שונים כמו פרחי ברוקולי, פרחי כרובית, פטריות,
זוקיני או קישואים פרוסים, כמות הבלילה שמספיקה
לירקות תלויה בעובי השכבה ששמים וגודל הירקות,
הכמות מספיקה למה שיש בצלחת הכרובית.

 

קוביות גבינת מוצרלה קרה מהמקרר

 

 

 

אופן ההכנה:
מחממים שמן בסיר.

מערבבים בקערה את אבקת מרק הבצל, קמח, אבקת אפייה,
ביצים, חרדל ובירה עד שמתקבל מרקם אחיד. אם סמיך מידי להוסיף עוד מעט בירה. אפשרי גם ביצה.

(מלח ופלפל לפי הרצון, אני לא משתמשת) 

מניחים לבצק "לנוח" כעשר דקות.

 

שוטפים את הירקות, ומייבשים אותם במגבת.

טובלים את הירקות ואת פיסות הגבינה בבצק, ומטגנים אותם בזהירות (לפני שמטגנים את כל הערמה, לבדוק עם
השמן חם, מבעבע, אך לא שורף) עד לקבלת צבע זהוב.

מוציאים מהשמן, ומייבשים על מגבות נייר.

מגישים  ירקות מגוונים על מצע עלי חסה אחר.

בתאבון.

אם אהבתם לחצו על תודה

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת