44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פרוסות חצילים בציפוי פיסטוק


 פרוסות חצילים בציפוי פיסטוק

 החומרים:


1 חציל ארוך

1 1/2 כוסות פרורי לחם טריים

1/2 כפית בזיליקום יבש כתוש

1/2 כפית אורגנו יבש כתוש

1/4 כפית רוזמרין יבש כתוש

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 כוס פיסטוקים קצוצים דק מאד

2 כפות שמן זית

2 ביצים

גבינה צהובה מגורדת


אופן ההכנה:


חותכים את קצוות החציל ופורסים לרוחב לפרוסות בעובי

1 ס"מ,
מורחים כל פרוסה במעט שמן זית ומניחים בתבנית,

מכניסים לתנור שחומם מראש למצב גריל, בשלב העליון
וצולים
עד לריכוך פרוסות החציל.

בזמן האפיה מערבבים את התבלינים עם פרורי הלחם,

טורפים את הביצים, טובלים כל פרוסה בביצה הטרופה

ולאחר מכן בתערובת התבלינים לציפוי משני הצדדים

ומניחים שוב בתבנית.

מכניסים לתנור שחומם לחום בינוני לאפיה של 15 דקות.

מניחים בצלחת הגשה ומפזרים מעל מעט גבינה צהובה

מגורדת ומגישים מיד.


בתאבון.

 

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

32 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת