44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פלפלים קטנים אדומים ירוקים וצהובים ממולאים

18/09/2007
פלפלים קטנים אדומים ירוקים וצהובים ממולאים

פלפלים קטנים אדומים וצהובים ממולאים

 
החומרים:

שתי קערות

10 פלפלים אדומים קטנטנים (4 ס"מ גובה)

10 פלפלים צהובים קטנטנים 

1 קופסא גבינת שמנת
100 גרם ברינזה

100 גרם גבינת פטה

1/2 עד 1 גביע שמנת 15 אחוז

כ – 50 גרם רוטב פסטו

מספר עלי חסה מסולסלת או משי לקישוט

 

אופן ההכנה:

 

מסירים את כובעי הפלפלים ושומרים לכיסוי  

מחלקים את גבינת השמנת לשתי הקערות

 

לקערית אחת מוסיפים את הברינזה.  מערבבים היטב ומוסיפים

כ- מחצית השמנת עד לקבלת  תערובת חלקה.

 

לקערית השניה עם גבינת השמנת מוסיפים את גבינת הפתה

מערבבים ומוסיפים שמנת עד לקבלת עיסה חלקה.

 

את הפלפלים הצהובים ממלאים עם גבינת הפטה וסוגרים עם המכסה.

את האדומים ממלאים עם הברינזה ושמים מעל רוטב פסטו וסוגרים עם המכסה.

מסדרים על מצע חסה משי או מסולסלת את פלפלים משני הצבעים.

גם דקורטיבי, גם טעים.

בתאבון

 

אם אהבתם לחצו על  תודה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת