44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

החמין שלי לקראת החורף שמגיע

החמין שלי לקראת החורף שמגיע
חמין

 

מצרכים:

 

סיר ענק עם מכסה מתכת כמו גם ידיות שניתן להכניס גם לתנור
3 שקיות קוקי

12 ביצים אוכמספר הסועדים או יותר

5-6 כפות סוכר
4-5 כפות דבש

3 קישקע ממולא מוכן הוד-לבן / הונגרי  אחר

פרוסות אוסובוקו עגל, בקר או לבן לפי מס` אנשים

תפוחי אדמה קטנים 3 -2 לאיש עם הקליפה

גריסי פנינה 6 כפות 
שעועית חומה/לבנה (שעברה השרייה במים 48 שעות)

בשר – פילה, שריר, (קעצלקע) 2 ק"ג
עצמות עם מוח כמספר הסועדים

קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה :

 

שמים בתחתית הסיר את הסוכר והדבש כאשר הסיר קר
ומדליקים אש.

עוד לפני שנוצר ממש קרמל מוסיפים את הבשר והאוסובוקו 
לדקות להשחמה מכל הצדדים.

מוסיפים 2-3 כוסות מים רותחים, מכניסים כל קישקע לשקית
קוקי סגורה ומחוררים אותה עם מחט בשנים או שלושה מקומות ומכניסים לסיר, מעל הקישקע שמים את האוסובוקו, תפוחי אדמה, שעועית וביצים. מכסים במים רותחים ומבשלים על אש גדולה


עד לרתיחה. מסירים את כל הקצף (לכלוך שעולה למעלה) ומורידים את האש לנמוכה. מתקנים טעמים ומבשלים 6 עד 24 שעות.
אפשר על אש נמוכה או בתנור בחום נמוך או על פלטה לשבת.
לדאוג שהבשר לא ידבק לתחתית. לפני ההגשה משפרים שוב טעמים.




 


בתאבון.

  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת