44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

קשואים במילוי גבינה

קשואים במילוי גבינה
קשואים במילוי גבינה 

 
סיר עבה
כף פריזיאן
קולפן או סכין אחרת
2 קישואים באורך של 30 ס"מ בערך בקליפתם
או 4 קטנים יותר
1/2 קופסת גבינה 5% או יותר
1 כפית אבקת סוכר או 1 סכרין
30 גרם קוקוס טחון (שקית)
שמן רגיל לטיגון עמוק
מגבות נייר
 
לקישוט,
רצועות גמבה, פלפל ירוק, זית שחור אחרים
 
אופן ההכנה:
מסירים 2-3 מ"מ קליפה לאורך הקישוא בשלושה מקומות או 4 תלוי בעובי הקישוא לקישוט.
חותכים את הקישואים לפרוסות בעובי כ-3 ס"מ
מוציאים בעזרת כף פריזיאן את התוכן
משאירים כ-1/2 ס"מ  קרקעית
 
מיבשים את הקישואים, ומכניסים אותם לשמן עמוק בטמפ`
של 190 מעלות בערך. לשתים עד 3 דקות.
מוציאים את הקישואים  המוזהבים ומיבשים היטב.
מטגנים לחוד חלק מהקליפות לקישוט. (לוקח שניות בודדות).
מערבבים בקערה את הגבינה עם הסוכר והקוקוס.
ממלאים את הקישואים בגבינה,
 
מקשטים עם  קליפת קישוא מהשאריות שנשארו,
רצועת גמבה, פלפל ירוק, זית שחור או אחר.
 
יתרת עיגולי הקישואים לזרוק לשמן העמוק כדי לקבל צ`יפס  טעים,
אפשר לערבב למחית את שאריות הקישואים עם הגבינה או כראות עיניכם.
בתאבון
מומלצים:   
 
אם אהבתם לחצו על אהבתי  תודה
 
 
 

לאלבום תמונות ברילוצה 1    כאן
לאלבום תמונות של אושואיה  כאן
לאלבום תמונות של אושואיה 2 כאן
לאלבום תמונות קלפטה   כאן
לטיול אל - אל קלפטה כאן
לטיול בואנוס אירס  כאן   
לטיול רחוב לה בוקה  כאן
לאלבום התמונות של פטגוניה כאן
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת