44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מוסקה חצילים ובשר

מוסקה חצילים ובשר
מוסקה חצילים ובשר

החומרים:

פיירקס גדול מאוד

2 מחבתות גדולות
קערה גדולה
צלחת רחבה
מגבות נייר

 

5 חצילים

מלח להמלחת החצילים

שמן רגיל לטיגון

עוד 2 חצילים

1/2 1ק"ג בשר טחון

3-4 שיני שום מעוכות

קורט מלח

קורט פלפל
מעט מיץ לימון טרי

3-4 תפוחי אדמה קלופים פרוסים לפרוסות ½ ס"מ בערך

3 ביצים

 

אופן הכנה:

 

פורסים 5 חצילים לפרוסות בעובי אצבע עם הקליפה,
ממליחים ומשאירים ל-20 דקות.
שוטפים ומיבשים.
מניחים מגבות נייר בין השכבות.

מטגנים בשמן רגיל חם מאוד, מסננים מעודף השמן.


 

מניחים על מגבת נייר. 

 

2 חצילים נוספים, קולים על האש, מוציאים את התוכן
לקערה עם מעט מיץ לימון (למנוע השחרה) ומועכים את החציל עם מזלג.

 

את הבשר הטחון מטגנים עד השחמה קלה לסגירת הנקבוביות במחבת עם שמן חם מאוד, מוסיפים קורט מלח , פלפל ואת
שיני השום המעוכות, עם ההשחמה מעבירים לקערה עם החצילים המעוכים. מוסיפים
3 ביצים , קורט מלח ופלפל ומערבבים יחד. משפרים טעמים.

 

 

 

על תחתית פיארקס גדול שמים פרוסות תפוחי אדמה
מניחים מעל תפוחי האדמה שיכבה של חצילים מטוגנים.

מעל זה את הבשר המעורב, מעל לבשר, שמים שיכבה
נוספת של חצילים בצורה מסודרת כך שיקל לחתוך לאחר האפיה כ- מרובעים.

  
מכניסים לתנור בטמפרטורה של 160 מעלות לשעה.

לעיתים יש עודף שומן. אפשר לנקז או להשאיר .

 

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת