44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פאי חצילים פלפלים וגבינה

פאי חצילים פלפלים וגבינה
פאי חצילים פלפלים וגבינה

 

החומרים:

 

תבנית לפאי

קערה גדולה
נייר אפיה
מגבות נייר

 

חומרים לבצק:

 

2 כוסות קמח

150 גרם חמאה

1 ביצה 

שתי כוסות שעועית /אחר לא אפויה 

ל
מילוי: 

250 גרם גבינה בולגרית

2 חצילים בינוניים פרוסים לאורך לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ

2 פלפלים אדומים

שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

 

מכניסים לקערה את החמאה, קמח וביצה ולשים עם הידים עד לקבלת
בצק אחיד ורך.

 

 

משטחים את הבצק על תבנית פאי משומנת.   מחוררים עם מזלג בלי
קמצנות את הבצק כדי למנוע התנפחות. גוזרים את השולים הבולטים
או מסירים בדרך אחרת.

 

 

 

 



שמים נייר אפיה על הבצק ומעליו שעועית לא מבושלת או אחר
כדי לשמור שהתחתית תשאר ישרה.  אופים בחום של 180 מעלות
כ- 10 דקות. ומוציאים את התבנית מהתנור.
מסירים את השעועית יחד עם נייר האפיה.


במקביל, קולים את הפלפלים בתנור או על האש או אחר.
מקלפים ומוציאים את הגרעינים חותכים כל פלפל ל-8 חתיכות לאורך.

 

במחבת חם עם ס"מ שמן מטגנים את פרוסות החצילים.  מוציאים על
צלחת עם מגבת נייר.

 

 

מפזרים  על הבצק 2/3 מהגבינה ומהדקים.  מניחים לסירוגין פרוסות

 

חצילים ופלפלים ומפוררים מעל את שאריות הגבינה הבולגרית.

אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ- 25 דקות או עד שיזהיב.

בתאבון.

אם אהבתם לחצו על אהבתי

 

 



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת