44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

כרוב כבוש 2

 כרוב כבוש 2
כרוב כבוש2

  

החומרים:

 

סיר 2 ליטר תחתית דקה

צנצנת זכוכית 1 ליטר עם מכסה נצמד

 

1 כרוב קטן וצעיר מרוסק דק דק על
    פומפייה דקה.

1 פלפל אדום מתוק בשרי חתוך לרצועות
   קטנות או על פומפייה

1 גזר בינוני מגורד בפומפייה

7 כפות חומץ

6 כפות סוכר

1/2 כפית מלח

11/2 כוסות מים

 

מרתיחים 2 כוסות מים.

 

בינתיים שמים את הכרוב, הגזר והפלפל בקערה
לאחר שפרסנו אותם לרצועות דקות דקות.

שופכים על הכרוב הגזר והפלפל את המים החמים
למספר שניות ומסננים מיד את המים ומיבשים
היטב את הכרוב הגזר והפלפל. (כדי שהכרוב לא
יהיה רך מידי)

 

באותו סיר ריק, שמים11/2 כוסות מים, חומץ,
סוכר ומלח ומביאים לרתיחה.

 

מצננים את הנוזל.

 

שופכים את הנוזל על הכרוב,גזר, פלפל.

טועמים, משפרים טעמים ומכניסים לצנצנת אטומה.

לשמור במקרר. טעים לאכילה לאחר יומיים.

 

אפשר (למי שאוהב ) להכניס גם עלה דפנה, פלפל אנגלי שלם מספר עיגולים.

 

בתיאבון

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה  


המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים. 
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות.
 הסדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ.  הסכומים שמתקבלים מהסדנאות, משמשים להסעדת הילדים 
מקבלים כריכים לבית הספר. לארוחת צהרים הם מגיעים למטבח
וסועדים ליד שולחנות עם מפות במטבח של מאיר השמן.
.לסדנאות לתרומות
לחצו   כאן
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת