44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

עוף בשום ופפריקה

05/11/2006
עוף בשום ופפריקה

חומרים:
3 עופות קטנים
פפריקה מתוקה כ-100 גרם
2 ראשי שום מלאים או ראש לסועד
10 עד 20 שיני שום
חלק מרוסקות וחלק שלם
תבנית לתנור
נייר כסף
שמו זית

אופן ההכנה:

על נייר כסף ארוך שניתן לעטוף בו את העופות מורחים מעט שמן זית. מניחים את העופות.

מעשים את העופות בפפריקה אדומה מבפנים ומבחוץ , לא לחסוך בכמות הפפריקה.


מורחים על כל חלק עוף 3 שיני שום מרוסקות ומפזרים בצדדים גם כן שיני שום.

בנוסף 2 ראשי שום שלמים. אפשר אחד לכל סועד.

מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור קר לטמפרטורה של 200 מעלות לא בגריל. ל - 45 דקות בערך.

מורידים את נייר הכסף ואופים עוד מספר דקות להשחמה.אפשר להגיש חם או קר

בתיאבון
  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת