44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פלפלים קטנים אדומים וצהובים ממולאים

פלפלים קטנים אדומים וצהובים ממולאים
 
 
 

 

 פלפלים קטנים אדומים וצהובים ממולאים

החומרים:

שתי קערות
צלחת הגשה
מגבת נייר (לניגוב מסביב)
10 פלפלים אדומים קטנטנים (4 ס."מ גובה)
10 פלפלים צהובים קטנטנים
1 קופסא גבינת סימפוניה או אחרת
100 גרם ברינזה
100 גרם גבינת פתה
½ עד 1 גביע שמנת 15 אחוז
כ – 50 גרם רוטב פסטו
מספר עלי חסה מסולסלת או משי לקישוט
אפשר להשתמש בגבינה 5 אחוז +גבינת שמנת 32-40 אחוז שמערבבים יחד. (כמות הגבינה בהתאם לגודל הפלפלים)

 

 

אופן ההכנה:

מסירים את כובעי הפלפלים ושומרים לכיסוי.
מחלקים את הסימפוניה לשתי הקערות

לקערית אחת מוסיפים את הברינזה.  מערבבים היטב ומוסיפים
כ- מחצית  השמנת עד לקבלת  תערובת חלקה.

לקערית השניה עם הסימפוניה מוסיפים את גבינת הפתה
מערבבים ומוסיפים שמנת עד לקבלת עיסה חלקה.

את הפלפלים הצהובים ממלאים עם גבינת הפתה וסוגרים עם המכסה.

את האדומים ממלאים עם הברינזה ושמים מעל רוטב פסטו וסוגרים עם המכסה.

מסדרים על מצע חסה משי או מסולסלת את פלפלים משני הצבעים.גם דקורטיבי, גם טעים.  
אהבתפ לחצן על  ודרגו בלחיצה על הקישור

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
תגיות
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת