44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

כרוב מטוגן עם פלפל סצואני

כרוב מטוגן עם פלפל סצואני
כרוב מטוגן עם פלפל סצואני

ל - 4 סועדים

המצרכים:
ווק
מסננת
קערה גדולה

500 גרם כרוב
3 פלפלים אדומים יבשים (אפשר פחות)
5 כפות שמן לטיגון
1 כפית גרגרי פלפל סצ`ואני (חנויות המזרח)
1/2 כף ג`ינג`ר כתוש
1/2 כף יין שזיפים
1/2 כפית מלח
1/4 כוס רוטב סויה
1/2 כפית סוכר
1/2 כפית קורנפלור
1 כפית שמן שומשום

אופן ההכנה:
לחתוך את הכרוב לקוביות קטנות ולהשרות במים פושרים לשעה או יותר, לסחוט וליבש.



לחתוך את הפלפל האדום לחתיכות קטנות.
לחמם היטב את הווק ולהוסיף 3 כפות שמן.
להכניס לווק את הכרוב יחד עם 3 כפות מים.  להגדיל את האש ולטגן. לערבב את הכרוב עד שיהפוך לרך אך ישמור על פריכותו.  להסיר מהאש ולסנן את הנוזלים ולהעביר לקערה.

לחמם את הווק מחדש ולהוסיף 2 כפות שמן. לטגן תוך ערבוב את הפלפל האדום, הפלפל הסצ`ואני והג`ינג`ר כדקה, להסיר מהאש, ולהוסיף לווק את הכרוב, היין, שמן השומשום, רוטב הסויה, סוכר, מלח והקורנפלור. (שמן שומשום דומיננטי מאוד, אני שמה כמה טיפות שמן שומשות, טועמת ואם צריך מוסיפה עד חצי כפית.)

לערבב קלות את התערובת בווק למשך כדקה (אם יש צורך לדלל, מוסיפים שתי כפות מים חמים) .
להעביר לצלחת הגשה.

אם אהבתם לחצו על היד אהבתי, תודה

גייזרים מטיולי בעולם 

טיול לאלסקה והרוקיס חלק 1   שווקים בעולם ועוד חלק 1  

טיול ללפלנד בכיסאות גלגלים 28.03.2006-04.04.2006 חלק 1   

טיול לויטנם 24.02.2002 - 07.02.2002 חלק ראשון  

טיול לסין בקבוצה מאורגנת 09.2000 חלק שלישי (נכים)  
ויש עוד המון

בתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת