44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

שוקי עוף עם ירקות מתכון של גיני

15/10/2006
שוקי עוף עם ירקות מתכון של  גיני

שוקי עוף עם ירקות מתכון של  גיני

החומרים:

 

מחבת עמוק

 

 

 

סיר עם תחתית עבה

 

 

8 שוקיים מנוקים של עוף

קורט פלפל שחור גרוס

קורט מלח

200 גרם אפונה קטנה (שקית של סנפרוסט או אחר)

3 גזרים בינוניים חתוכים לטבעות

3 תפוחי אדמה אדומים בינוניים חתוכים לקוביות

2 כפות שמן זית

1 בצל גדול קצוץ לקוביות

2 שיני שום גדולות מעוכות

1 פלפל אדום חתוך למעוינים
1/2 שקית רוטב פיליפיני SPICY MIX CALDERATA  בחנויות

המזרח.   (הרוטב מכיל אורז, קנה סוכר,מלח,אבקת בצל, עגבניות, אבקת שום, פפריקה חריפה, חומצת לימון ותבלינים).

מים רותחים לכיסוי התבשיל.

 

אופן ההכנה:

 

 

 

משרים לחצי שעה את שוקי העוף עם מעט מלח ופלפל שחור גרוס.

 

 

במחבת עמוק עם שמן חם, מזהבים את הבצל והשום.

 



משחימים את שוקי העוף היטב ומכסים במים רותחים.  מבשלים תחילה על אש גבוהה, כאשר רותח,  מקטינים את האש ומוסיפים את הרוטב הפיליפיני. (מי שאוהב חריף מאוד יכול לשים שקית שלמה של הרוטב) . לבשל כ-3/4 שעה בערך.

 

במקביל, חותכים את הגזרים, את תפוחי האדמה החתוכים מכסים במים למנוע השחמה,

 

 

 

 

חותכים את הפלפל, כאשר השוקיים כמעט מוכנים, מעבירים לסיר שחומם מראש, אם צריך מוסיפים עוד מעט מים רותחים. מוסיפים את תפוחי האדמה, כאשר מתרככים מעט , מוסיפים את הגזר, לאחר מכן את הפלפל ובסוף את האפונה. מבשלים כ-10 דקות.

משפרים טעמים ומגישים חם ליד אורז אחר.

בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת