44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

שוקי עוף באננס ושזיפים

שוקי עוף באננס ושזיפים
שוקי עוף באננס ושזיפים

 

החומרים:

 

תבנית זכוכית גדולה או אחרת


 

8 שוקים עוף (חישוב 2 שוקיים לאדם) נקיות מנוצות

 

 

100 גרם שזיפים מיובשים מגולענים

400 גרם אננס מקופסא כולל נוזל

פפריקה אדומה כמות נדיבה

פפריקה חריפה למי שאוהב לשיקול דעת.

 

אפשר להגדיל את הכמויות כרצונכם ביחסים שווים.

אפשר להוסיף ליצי, רומבוטן משמש אגוזי מלך

אופן ההכנה:

 

משרים את השוקיים עם פפריקה ופלפל שחור גרוס לפחות לשעתיים כאשר מידי פעם הופכים את השוקיים  שיספגו היטב את הטעמים.

 

מסדרים את השוקים בתבנית, שופכים את שאריות הנוזל למעלה.

שמים את השזיפים והאננס כולל הנוזל.

מערבבים מעט ומרטיבים את העוף.

 

אני מכניסה למיקרוגל המשולב שיש לי (מיקרו עם תנור אפיה)  ל –קומבי (שילוב)  5 ל-50 דקות.

= תנור אפיה שחומם מראש לטמפ` של 170 מעלות ל-3/4 שעה.



 

באמצע הזמן אני פותחת את הדלת הופכת את העוף ומרטיבה אותו בנוזל.

 

 

 

בתאבון.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת