44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

גיניסנג גולאי מאכל פיליפיני GINSING GULAY של גיני הפיליפינית שלי

 
 

GINSING GULAY

 

גיניסנג גולאי מאכל פיליפיני של גיני הפיליפינית שלי

 

חומרים:


שני סירים בינוניים עם תחתית עבה

1/2 ק"ג במיה טרייה שמורידים בעדינות את הראש כדי לא לפצוע.

דלורית בינונית קלופה וחתוכה לקוביות
2
X2 ס"מ (ללא גלעינים)

לוביה טרייה חתוכה לחתיכות בגודל של 3-4 ס"מ.

2 סטיקים לבנים ( כ- 300 -400 גרם )
או שניצל עוף חתוכים לרצועות קטנות ׁ
(אפשר גם פילה דגים
(

2 כפות רוטב דגים (בחניות המזרח)

5-6 שיני שום פרוסות דק

5-6 חצילונים קטנים חצויים לחצי

טיפת שמן רגיל

1/2 עד 3/4 כוס מים

 

אופן ההכנה:

 

מבשלים את רצועות החזיר במים עד שמוכן.

 

מחממים היטב סיר, שמים טיפת שמן, לאחר שהתחמם היטב,מזהיבים את השום.




מוסיפים את הבשר המבושל, את הלוביה ואת רוטב הדגים. כאשר רותח, מוסיפים את החצילונים,

את הבמיה ובסוף את הדלורית.

מכסים במים וסוגרים את הסיר עם צלחת של מרק. 

לוקח כ-20 דקות עד שהירקות מתרככים. לשמור שלא יהפכו לעיסה)

בתאבון

תודה לגיני על המתכון

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת