44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

סדנת שוקולד השולחן המתוק בניצוחה של עירית ברנשטיין -כיף כיף כיף

סדנת שוקולד השולחן המתוק בניצוחה של עירית ברנשטיין... השולחן המתוק של עירית ברנשטיין

בשבוע שעבר התכנסנו בבית של הדר לסדנת שוקולד שנקראת "השולחן מתוק " והנחתה אותה בכיף עירית ברנשטיין.
אז לפני ששמנו סינרים והתחלנו לשחק בשוקולד, למדנו קצת מי זו עירית ברנשטיין ואיך היא הגיעה ל
השולחן המתוק.
בגיל 49 עירית ברנשטיין מאריאל חילונית מתיישבת מתנחלת ציונית מה שתרצו , גידלה 3 ילדים מחליטה להפוך תחביב למקצוע . התחיל בבית גדול בו מארחים מידי חודש עד שהגיעה האינתיפאדה והכל נעצר.
עירית הלכה ללמוד קונדיטאות במכללת הדסה ירושלים, ביקשה וקיבלה הלוואה לפתיחת קונדיטוריה והפכה לעבד של יום חמישי בלילה..
ואז, הגיעה פניה לערוך ארוע מתוק , עירית ראתה שהיא נהנית ויצא מוצלח וכך השולחן המתוק יצא לדרך.
לא לפני שהעשירה עצמה בעוד ועוד קורסים  כמו הנחיית קבוצות,כלכלת המשפחה במכללת מטריקס, ייעוץ זוגי ועוד ועוד..
עירית לקחה מכל הלימודים המון דברים איתם היא עובדת בסדנאות השוקולד שלה.
עירית אומרת שהיא עוזרת לאנשים לראות את האור בקצה המנהרה, מסדרת את הראש, מייעצת לזוגות מתחילה בשוקולד ומפרקת אגרסיות, ואז..מדברים את החיים.
עירית ברנשטיין היא היחידה שעושה יעוץ זוגי בשוקולד, היא מתחילה לספר על עצמה ומנסיון אישי וכך מתחברת, כל סדנא היא תפירה אישית ולא קונפקציה מעידה עירית.
אז שניגש לשוקולד?

 
gargeraniot_on_the_road#  בשוקולד
 
 
תכירו -עירית ברנשטיין השולחן המתוק
עירית אומרת שוקולד לבן זה לא שוקולד
מטבע שוקולד על הלשון מחולל נפלאות וטעמים , 60% קקאו ממתק בריא ללב למח ולמחזור הדם -אימצנו
כמות שוקולד מומלצת ליום: 3 מטבעות!
לא זה לא כיבוד אתם ממש הולכים ליצור בשוקולד עם סוכריות הגומי האלו.
הנה ככה, אחת מארבע התחנות בסדנת "השולחן המתוק" היא עבודה חופשית על נייר אפיה, שופכים שוקולד מחברים סוכריות צבעוניות ונהנים מיצירה צבעונית וטעימה כיד הדמיון הטובה עליכם. הנה עירית מצמידה לפרצוף השוקולד עגילים מדובדבנים וסרטים מחמצוצים
טדאאאם
תחנה שניה פרלינים שוקולד , אפשר לערבב עם מחיות  של פטל ושאר ממרחים לקרר ופשוט להנות! לפצח פרלין פרלין ולגלות מה המילוי בפנים.
פעם ראשונה שאני רואה שמנת מתוקה בכזה גודל
עובדים
מה אתם אומרים על איש הפירות שלי? או על החתול של הדר?הבית המתוק של עירית? או הפרצוף השוקולדי של לירון?
והגענו לתחנה שלישית  טעימה בטירוף : סופלה! ויש גם מתכון בסוף..
הבו לנו שוקולד
עירית ברנשטיין בפעולה

התוצרים רבותיי
הכנו גם מושלגות,מתפוצצות,רעידת אדמה איך שתרצו תקראו להן- לא תפסיקו לנשנש.
עירית ברנשטיין היא בהכשרתה יועצת לכלכלת המשפחה יועצת זוגית ומגשרת ובנוסף לכל אלה בוגרת לימודי תקשור. בזכות כל הידע שצברה וחוש ההומור המדהים שלה, מצליחה עירית להעניק למשתתפי הסדנאות שלה ערך מוסף הרבה מעבר לחוויה המתוקה של הכנת מתכונים מתוקים. את הידע הרב שלה היא משלבת בהומור רב בתכני הסדנה ובהתאמה לקהל המשתתפים.
עירית מציעה מספר סדנאות שוקולד לקהלים שונים: מסיבות רווקות, ערב זוגות וסדנת יומולדת.  כל סדנה נמשכת שעתיים ובה המשתתפים מכינים ביחד מתכונים מתוקים: עוגיות שוקולד רעידת אמה, פרלינים, סופלה שוקולד ובין לבין נהנים מארוחה קלה מלוחה שעירית מגישה, ששוברת את המתוק . מעבר לכך כוללת הסדנה שלושה מעגלים:  מעגל ראשון של סבב היכרות הכולל שאלות רבות מצידה של עירית לחוגגים בהתאם לתוכן האירוע (מסיבת רווקות, מסיבת זוגות, חגיגת יומולדת ועוד), במעגל השני איחולים אישיים לחתן/כלת האירוע בהם משלבת עירית כלים מהייעוץ הזוגי ובמעגל השלישי חתן/כלת השמחה משיב לשאלות ולברכות שקיבלו. סדנת היומולדת כוללת גם קישוט קבוצתי של עוגת טורט, שתהפוך לעוגת יומולדת. 
זמן למתכון
וולקנו סופלה
 
400 גרם שוקולד
100 גרם חמאה להתיך ביחד
8 ביצים להפריד ולהקציף עם
 100 גרם סוכר
להתחיל לאחד את השוקולד עם החלמונים
אחר כך החלבונים ולבסוף מוסיפים
 1 כף 20 גרם קמח מנופה לא תופח
יוצקים לקוקוטים עד כדי 3/4 גובה
מכניסים פנימה כפתור או קובית שוקולד
אופים 8 עד 10 דקות
 
 
 
 
 
 
עוגיות "רעידת אדמה"      
 
 
 
 
 
 
 
 
פרלינים
600גרם שוקולד
80 גרם שמן להתיך ביחד
8 ביצים עם
260 גרם סוכר לערבב ביחד
לאחד את 2 התערובות ולהוסיף
 1/2 ק"ג קמח תופת
או 480 גרם קמח עם 20 גרם אבקת אפיה
וקורט מלח
לצקת לקעריות לכסות בניילון נצמד
ולהניח במקרר להתייצבות
לקמח את הידיים באבקת סוכר
לקרוץ כדורים לא גדולים
להניח בתבנית אפיה עם מרווחים סבירים
לאפות עד שמתבקע
(קשה בחוץ וחי בפנים)
 
מצפים תבנית סיליקון בשוקולד
רק את הפנים ומרוקנים
מכניסים למקרר להקשות
מכינים גנאש: 100גרם שמנת מתוקה
עם 200 גרם שוקולד
מוסיפים חומרי טעם
יוצקים עד כדי 3/4 גובה
מחזירים למקרר
מכסים עם שוקולד
מחזירים למקרר
 
 
 טלפקס    039067398
נייד    05478205631
 
היו לנו מוי כיף רוצים גם?
לחצו כאן למטה או התקשרו לעירית     05478205631


השולחן המתוק של עירית ברנשטיין

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,639,401
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת