44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

ביסלי בייתי יותר בריא! עם פסטה פוזילי מקמח דורום מלא אורגני של תבואות

השכנה דיווחה בהתרגשות שהכינה ביסלי בייתי.

ושייצא מוש.

אז היינו חייבים לנסות גם.

ולקחנו את זה צעד אחד לאקסטרים, כי פה אם לא חייבים - לא מטגנים.

המסקנות - כן, יש חיה כזו ביסלי יותר בריא.

אבל הוא מטוגן...

 

.

.

.

.

 

ביסלי בייתי יותר בריא

עם פסטה פוזילי מקמח דורום מלא אורגני של תבואות

 

 

 

זה כאילו לא הגיוני. אוקסימורון. אבל יש דרך להכין ביסלי בבית. ושיהיה קצת יותר בריא.

כי בסופו של דבר אנחנו מדברים על פסטה מטוגנת עם תבלינים, נכון?

אז היינו חייבים גם לנסות בתנור.

הנה פרטי המסע....

הגרסה האפויה:

אלו הרכיבים:

חבילת "פוסילי פסטה מקמח דורום מלא אורגני" של תבואות (השתמשנו לאפיה בחצי)
חצי כפית מלח הימלאיה

כפית פפריקה מעושנת

כפית תבלין גריל

שמן זית

.

.

לאחר בישול הפסטה עד שהיא אל דנטה מוציאים ומייבשים היטב.

להשפריץ שמן זית כך שכל פסטה תהיה עטופה והן לא ידבקו זו לזו, להנייח על נייר אפיה בתבנית.

לפזר מעל פפריקה מעושנת (כן, חייב מעושנת), תבלין גריל ומלח ולערבב היטב שהכל יהיה עטוף בטעם.

לאפות בתנור בחום 200 מעלות עד שהפסטה קריספית.

הזמן ייקבע לפי רמת הבישול של הפסטה וחום התנור שלכם.

בכל מקרה הקפידו להפוך מדי פעם את הפסטה בתנור.

תראו איך לאורך האפיה היא הולעת וחוזרת לממדים המקוריים שלה והופכת להיות קראנצית לגמרי.

היא לא רק קראנצית אלא גם קשה. חלק אהבו וחלק ממש לא התחברו. 

וכן, אם זה עובד בשבילכם, אז זכיתן בגרסה הרבה הרבה הרבה יותר בריאה. 

.

אבל!

רצינו שכולםםםםם יאהבו.

והבנו כי אין מנוס מהשוואה עם הדרך המטוגנת.

לקחנו את החצי שנוצר מחבילת הפסטה שלנו.

בקערה ערבבנו את התבלינים כמו קודם:

כפית פפריקה מעושנת

כפית תבלין גריל

חצי כפית מלח הימלאיה

ואת הפסטה המבושלת ערבבנו בתבלינים ומשם לטיגון.

יש שמטגנים ורק אז מתבלים. אנחנו פחות אוהבים את הדרך הזאת.

יש שמטגנים בשמן עמוק, אנחנו שפכנו שכבה דקה של שמן זית במחבת.

לשמור שהשמן לא יתחמם מדי כדי שלא יישרף. ועד שהפסטה הופכת מרכה לקשיחה.

מעבירים למסננת וזהו.

הפעם כולם אהבו...

אז נכון - מטוגן. 

אבל הי - במקרה הכינותי מראש, ולא במקרה - זה יצא יותר טעים ויותר בריא...

הנה הקורבן שלנו שהפך מפסטה מקמח מלא אורגני לביסלי מטוגן....

 


 

 

פרטים נוספים על הפסטה:

זו פסטה איכותית, תוצרת איטליה, שיש בה אך ורק קמח סמולינה מחיטת דורום אורגנית מלאה ומים. היא ללא צבעי מאכל או חומרים משמרים.

קמח מלא עשוי מטחינת כל גרעין החיטה וכידוע, מרבית הסיבים התזונתיים, הוויטמינים והמינרלים נמצאים בקליפה ובנבט הגרעין. היא מכילה ויטמינים (E ו-B), נוגדי חימצון, חלבון, חומצות שומן ומינרלים כמו ברזל, מגנזיום וסליום.

הפסטה כשרה פרווה באישור הרבנות הראשית לישראל ובהשגחת ארגון STAR-K ומחירה 8.9 ש"ח לחבילה של חצי ק"ג.

תוכלו למצוא אותה  ברשתות השיווק, בתי טבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ, ואם תרצו לקרוא עוד, אתם מוזמנים להכנס ל- כאן.

בתאבון!

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת