00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבזבז באהבה

מה נאכל השבוע?

מה נאכל השבוע?

התלמידים חזרו לשגרת לימודים (לבינתיים) אחת המנות האהובות במיוחד על ילדים ובני נוער היא מנה מוקפצת בסגנון אסיאתי. הנה מתכון. בתיאבון!

 

מצרכים:

  • 2 פלפלים (אדומים, כתומים, ירוקים, צהובים)
  • 1 כרוב לבן
  • 2 גזרים
  • 1 סלרי
  • 1 קופסת שימורים תירס
  • 2 בצלים סגולים
  • 50 מ"ל שמן
  • 9 כפות סוכר
  • 100 מ"ל צ'ילי מתוק
  • 50 מ"ל רוטב סויה
  • 50 מ"ל רוטב טריאקי
  • 250 גרם בשר סינטה אירופי טרי חתוך לרצועות

אופן ההכנה:

חותכים את הפלפלים לרצועות, קוצצים את הכרוב, קולפים את הגזרים וחותכים לגפרורים, את הסלרי חותכים לעיגולים, בצלים – קוצצים  דק, מסננים את התירס וחותכים את הבשר לרצועות.

מחממים שמן במחבת, מניחים את רצועות הבשר על מחבת רותח על מנת "לסגור את הבשר" ומוציאים מהמחבת, מכניסים את הבצל והגזר ומביאים לריכוך. לאחר מכן מכניסים את כל הירקות ומביאים לריכוך. כשהירקות רכים מוסיפים את הבשר והרטבים. מקפיצים עד לצמצום כל הנוזלים.

 

בתיאבון!

 

קרדיט מתכון ותמונה: באדיבות שף יוסי חנוכה -  קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל saritp3 אלא אם צויין אחרת