44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

פאי פסטה: באווירת שבועות, קבלו מתכון פשוט וחגיגי שגם הילדים יזללו

לפעמים זה מאתגר למצוא מנה שגם תראה חגיגית ומיוחדת

וגם הילדים יסכימו לאכול.

בעיקר הבררנים האלה שבינהם..

אבל אם הם ליקקו את האצבעות, אנחנו מחוייבים לחלוק אתכם את הפרטים - לכל הפחות!

.

.

.

פאי פסטה

באווירת שבועות, קבלו מתכון פשוט וחגיגי שגם הילדים יזללו

.

את "הפאי" מרכיבים מפסטה, רוטב וגבינה. מוכר, נכון?

לפעמים זה רק שינוי הצורה וההגשה שעושה את זה מתאים לשולחן החג במקום ארוחה רגילה.

כזו היא המנה הבאה.

המצרכים להכנה:

פסטה-

השתמשו בפסטת עיגולים במהדורה החגיגית של פרפקטו. אנחנו חושבים שזו תוצאה עדיפה על הצינורות הארוכים.

יש לה שם מתגלגל - "קלמרטה", והיא נראית כך-

לפאי קוטר 24, בישלנו את כל החבילה, והשתמשנו כמעט בכולה. (טוב, גם זללנו חלק תוך כדי הכנה...)

רוטב-

תוכלו לשפוך על הפסטה רוטב קנוי, או להכין ב-5 דקות רוטב טעים. המצרכים להכנה-

2 כפות שמן זית

2 שיני שום כתוש או כפית שטוחה של שום קפוא

פחית עגבניות מרוסקות

1/2 כפית מלח

כפית מלח או כף קטשופ

פלפל לפי הטעם

 

גבינה-

150 גרם מוצרלה מגוררת.

אופציונאלי - להוסיף פרזמן מגורר, כשתי כפות

.

.

ההכנה:

מבשלים את הפסטה כשני שליש מהזמן שכתוב. כלומר, רשום 18 דקות במים רותחים? אז תסננו אחרי 12 דקות.

הוסיפו מעט שמן זית לפסטה המבושלת והשאירו לצינון קל. בנתיים מכינים את הרוטב.

בקלחת מחממים על להבה קטנה-בינונית שמן זית. מוסיפים שום, מערבבים 2 דקות ואז מוסיפים עגבניות, מלח, סוכר/קטשופ.

 5 דקות והרוטב הטעים מוכן.

מסדרים את הפסטה עומדת בתוך תבנית פאי משומנת. מצופפים את הפסטות שיהיו רווחים, אבל קטנים.

.

יותר צפוף!...

.

.

אפשר לפזר מעט גבינה כבר עכשיו, ומעליה שופכים את הרוטב.

.

.

ואז מצפים את כל היופי הזה בהמון מוצרלה מגוררת. ממש הרבה. (בסדר, דיאטטי זה לא ..)

.

עוטפים בנייר כסף. תגביהו אותו כך שלא יהיה במגע עם הגבינה.

מכניסים לתנור בחום 180 לכ- 25 דקות.

מסירים את נייר הכסף ואופים כ-10 דקות נוספות להשחמה.

.

 

.

.

וואלה!!

הילדים לא חיכו שיתקרר.

וביקשו שמחר נכין שוב...

חג שבועות שמח ותודה לאסם על פסטה פרפקט.

כלומר, פרפקטו!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת