66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לאלי

עולם הפנאי

ספגטי עם גבינה בולגרית

חג השבועות הוא חגיגה לבנה לאוהבי הגבינות והפסטה. שולחן החג הצחור עמוס במאכלי גבינות, ירקות טריים - עוגות גבינה, סלטים מעוטרים בגבינות שונות, קישים, פשטידות, מיני מאפים, שפע של פסטה, רביולי וניוקי ממולאים ומבושלים ברטבי שמנת וגבינות  ועוד מאכלים כיד הדימיון הטובה.

להלן מתכון ל -

ספגטי עם גבינה בולגרית

ספגטי2

מצרכים:

חבילת ספגטי
250 גרם גבינה בולגרית
3 ביצים
3/4 כוס חלב
115 גרם חבילת חמאה

אופן ההכנה:

מרתיחים מים בסיר גדול, עם כף מלח ושתי כפות שמן זית
מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל האריזה עד לדרגת אל-דנטה
שופכים את הספגטי לתוך מסננת (לא שוטפים), מנערים היטב כדי לסנן את כל המים

בסיר רחב שמים:

115 גרם חמאה (לחתיכות)
שלוש ביצים
כוס חלב

מבשלים את שלושת המרכיבים תוך ערבוב עד שהביצים נקרשות
מכבים את האש

מוסיפים את הספגטי ומערבבים מלמטה כלפי מעלה
מוסיפים 2 כוסות גבינה בולגרית מפוררת
מערבבים היטב מלמטה למעלה

שמים בתבנית

ספגטי4

אופים בגריל 20 דקות

ספגטי3

מעבירים לצלחת הגשה

 

  • השתמשתי בחצי מהכמות שבמתכון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל לאלי בילוי תרבות אלא אם צויין אחרת