44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

משדרגים עם ממרח "פסטו בזיליקום קלאסי" של נפטון ומתכונים ללחם קיפוד ופסטה

יש מי שמוסיף קטשופ.

אנחנו מוסיפים פסטו.

ככה הופכים פסטה רגילה לפסטה משודרגת וטעימה.

טוב, גם למנות אחרות, כמו למשל חביתה.

כן, תמיד יש כאן פסטו.

תכירו את הפסטו החדש על המדף!

.

.

 

 

 

משדרגים עם ממרח "פסטו בזיליקום קלאסי" של נפטון

וגם הצעות למתכונים קלים להכנה של לחם קיפוד ממכר ושל פסטה משובחת ברוטב שמנת

חברת "נפטון" (משנת 1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציעה ממרח "פסטו בזיליקום קלאסי" משובח להכנת מנות טעימות בניחוח איטלקי ים-תיכוני של לחם קיפוד ממכר ושל פסטה משובחת.

הממרח פרווה ומתאים גם לתיבול מנות נהדרות של דגים, עוף, בשר, כריכים, תפוחי אדמה, ניוקי, מרק ועוד.

הממרח מכיל בין השאר: בזיליקום, קשיו, שמן זית, שמן קנולה ותבלינים, והוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.

הוספנו אותו לחביתה, הוספנו אותו לפסטה.

אבל במיוחד בשבילכם יש לנו גם מתכונים סופר טעימים שקבלנו מחברת נפטון ואולי תרצו לנסות.

.

כף פסטו בחביתה

.

נטו פסטו על הפסטה. כלומר, בתוספת צנוברים

.

.

 

 

 

"נפטון" מציעה מתכונים חגיגיים וטעימים:

.

 

לחם קיפוד עם גבינה, שמן זית ופסטו

צילום: שירי כהן

.

.

חומרים:

1 כיכר עגולה של לחם משובח (כפרי, לבן או שאור)

ממרח פסטו בזיליקום קלאסי של "נפטון"

1/2 כוס שמן זית איכותי

300 גרם גבינת מוצרלה (או גבינה צהובה מגוררת)

חופן עגבניות שרי פרוסות דק

** אפשר להכין עם לחמניות עגולות במקום כיכר לחם

 

 

 

אופן ההכנה:

לחמם את התנור ל-180 מעלות. לרפד תבנית מתאימה בנייר אפייה. להניח מעל לנייר מלבן גדול של רדיד אלומיניום (בכמות שתספיק לעטוף את הלחם)

לחתוך את הלחם שתי וערב, כמעט עד הסוף (כס"מ לפני הסוף), כך שייווצרו "ריבועים" מוארכים בגודל של כ-2 ס"מ (דומה לחיתוך מנגו)

לערבב את השמן עם חצי מכמות הפסטו שבמיכל (אם אוהבים טעם יותר דומיננטי, להוסיף עוד מהממרח)

להניח את הכיכר החתוכה על התבנית המרופדת. לזלף את ממרח השמן והפסטו בנדיבות בין כל הרווחים של הלחם (לא להתקמצן על השמן שכן הוא הכרחי לקבלת פריכות)

ברווחים לפזר גבינה ועגבניות. לעטוף את הלחם ברדיד האלומיניום ולאפות כ-10 דקות. להוציא מהתנור, לפתוח את הרדיד לגמרי ולאפות עוד 10 דקות – עד שהלחם מזהיב ומקבל פריכות וקראנצ'יות

להגיש בצלחת מתאימה. תולשים בידיים!

.

.

.

 

 

פטוצ'יני עם רוטב שמנת-פסטו וגבינה

צילום - PIXABAY

 

חומרים:

500 גרם פטוצ'יני

50 גרם חמאה

1 מיכל שמנת מתוקה 38% שומן

200 גרם גבינה צהובה מגוררת

ממרח פסטו בזיליקום קלאסי של "נפטון"

 

אופן ההכנה:

מכינים את הפטוצ'יני לפי ההוראות ושומרים חם

ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את השמנת ומחצית ממיכל הפסטו, ומערבבים. מוסיפים גם את הגבינה, ומערבבים

שמים את הפטוצ'יני בקערת הגשה ומוסיפים את הרוטב. מגישים מיד

** (מי שאוהב טעם מודגש יותר של פסטו, מוזמן להוסיף עוד פסטו לרוטב)

 

.

.

.

 

 

לפסטו של נפטון כשרות פרווה, בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"צ בית יוסף.  

הוא מגיע בצנצנת של 180 גרם ומחירו 9.90 – 12.90 ש"ח.

הוא עושה את השדרוגים קלים וזמינים ומוסיף בריאות וטעמים.

אז שיהיה בתאבון ורק בריאות!!!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת