66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לאלי

עולם הפנאי

סלט עגבניות שרי, זיתים ובצל ירוק

חג השבועות בפתח ומוגש לכם סלט טעים בטירוף וקל להכנה המתאים כתוספת צבעונית שתשדרג את שולחן החג (ומתאימה גם לכל אירוע)

סלט עגבניות שרי, זיתים ובצל ירוק

מצרכים

סלסלה עגבניות שרי
1 חבילה בצל ירוק
1/2 פחית של זיתים ירוקים טבעות
1/2 פחית של של זיתים שחורים טבעות
2 כפות שמן זית
מיץ לימון
צנוברים לקישוט או שקדים פרוסים

אופן ההכנה

חצו את העגבנית בעדינות לשניים או ארבע קוביות (תשדלו שלא יהיו נוזלים)
שימו את הזיתים בנייר סופג שיספגו את הנוזלים
פרסו דק את הבצל הירוק
שימו את העגבניות, זיתים ובצל בקערה וערבבו בעדינות
הוסיפו את השמן ומיץ הלימון
טעמו ותקנו תיבול - במידת הצורך הוסיפו מלח ומיץ לימון
שימו את הצנוברים למחבת ללא שמן, וקלו אותם כמה שניות (הקפידו שלא ישרפו)
לאחר שהצנוברים התקררו הוסיפו מעל כקישוט

 

  • ניתן במקום צנוברים להוסיף 150 גרם כדורי מוצרלה קטנים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל לאלי בילוי תרבות אלא אם צויין אחרת