00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבזבז באהבה

רשת טיב טעם  חולקת מתכון חגיגי ועשיר בטעמים – שוק טלה ממולא בשר ופיסטוקים.

רגע לפני חג פסח...

רשת טיב טעם  חולקת מתכון חגיגי ועשיר בטעמים – שוק טלה ממולא בשר ופיסטוקים.

רשת טיב טעם חולקת מתכון לשולחן החג - שוק טלה ממולא בשר ופיסטוקים.

רכיבים:

1 שוק טלה

1 צרור רוזמרין

חוט קשירה

שמן זית

מלח

פלפל

 

מילוי:

4 כפות שמן זית

2 בצלים קצוצים גס

250 גרם בשר טלה טחון

100 גרם פיסטוק קלוי

חצי כף בהרט

2 שיני שום כתושות

20 עלי נענע קצוצים דק

חצי צרור פטרוזיליה קצוץ דק

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

 

מכינים את המילוי: במחבת רחבה מטגנים בחום בינוני בשמן הזית את הבצל עד להזהבה, כ15 דקות. מוסיפים את יתר רכיבי המילוי ומבשלים תוך כדי ערבוב כ5 דקות נוספות. מורידים מהאש ומצננים.

מחממים תנור ל160 מעלות.

מניחים את השוק על משטח עבודה. חותכים את השוק לאורך העצם ומרחיבים בעזרת הידיים לקבלת כיס. ממלאים במילוי וסוגרים את הפתח. קושרים באמצעות חוט סביב השוק. מעבירים לתבנית עם נייר פרגמנט. משמנים את הנתח ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. נועצים ענפי רוזמרין בין החוטים. מעבירים לתנור לשעתיים. הנתח מומלץ להגשה בחום פנימי של 58מעלות.

מצננים את השוק לפני הפריסה כ15 דקות. פורסים ומפזרים מעל עוד גרגרי רימון ופיסטוק.

 

להגשה יש להוסיף לצד המנה:

1 רימון מופרד לגרגרים

50 גרם פיסטוק

 

את מוצרי טיב טעם ניתן לרכוש גם באמצעות אתר המכירות און ליין

משלוח גם בשבת  www.tivtaam.co.il.

 

מתכון: סבינה ולדמן | צילום: רונן מנגן | סגנון: אינה גוטמן|

 

חג שמח ובתאבון...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל saritp3 אלא אם צויין אחרת