00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

תפוז עסקים - הבלוג

רעיונות לעוגת גבינה פירורים שתעשה לכם את האירוח

רעיונות לעוגת גבינה פירורים שתעשה לכם את האירוח

אין דבר נפלא יותר מהכנת עוגה שהיא קלילה מאד וטעימה. קיימים מספר מתכונים שמאפשרים להכין את העוגה המושלמת - עוגת גבינה פירורים היא ללא ספק אחת מהן. הרכיבים השונים מעט בכל עוגה הם אלו היוצרים את טעמה ומרקמה הייחודי של אותה עוגה. אספנו עבורכם מספר גרסאות אהובות במיוחד לעוגות שלא תרצו להפסיק ליישר.

עוגת גבינה פירורים קרמית ומפנקת

עוגה קרמית המבוססת על אינסטנט פודינג שמנת מתוקה, חלב וגבינה לבנה. ארבעת המרכיבים הללו יוצרים מרקם סמיך שבאפייה מקבל את הטקסטורה הקרמית המושלמת. הכנתה כה פשוטה ומצריכה את הקצפתם של כל המרכיבים כאשר את הגבינה הלבנה נוסיף אחרונה.

את בסיס העוגה נכין מקמח וסוכר מעורבבים יחד עם שתי ביצים ושתי חבילות חמאה. את הבצק שנוצר נשטח על תבנית, כאשר נפריש ממנו חלק אשר מיועד להכנת הפירורים בתום האפייה. לאחר שנסיים את העוגה נוכל לקשטה עם הפירורים הפריכים הנפלאים הללו.

קיימת גרסה נוספת לעוגת הפירורים הזו שבה נשתמש בפודינג ובחלב, בשמנת מתוקה ובחמאה, אך במקום חלק מהחלב ומהחמאה נוסיף יוגורט לחלקה המרכזי של העוגה. יש המוסיפים לכל התערובת הזו גם מעט דבש, המשלב מתיקות עם החמיצות הטבעית של היוגורט. את הבסיס והפירורים תוכלו להכין כמו במתכון הקודם או לרסק ביסקוויטים בטעם שוקולד ולחזק את העוגה בטעמים נוספים.

עוגת שמנת בציפוי פירורים

אפשר להכין את עוגת הפירורים גם בצורה אחרת המוסיפה לעוגה מרקם אווירי יותר. במקום החמאה נוסיף לעוגה שני גביעים של שמנת חמוצה. בשל השימוש בשמנת החמוצה, נוסיף מעט יותר סוכר למתכון כדי שיצא מושלם. תוכלו גם לשדרג את העוגה בטעמים חמצמצים באמצעות הוספת ליקר לימונצ'לו, גרדת לימון או שתי כפיות של ליקר תפוזים איכותי. לאחר שתסיימו את הכנת העוגה ותוסיפו מעל את הפירורים, תוכלו להניח קוביית שוקולד תפוזים אחת באלכסון שתתן רמז קל לסועדים לטעם הצפוי.

עוגת קרם שוקולד ופירורים

במקום עוגת הגבינה, תוכלו להשתמש בפירורים ליצור עוגות נוספות המבוססות על שוקולד או פרי. למשל, עוגת קרם שוקולד ופירורים אשר בה יש קרם שוקולד עשיר העשוי מקוביות שוקולד חלב שהמסתם. המצרכים שתזדקקו להם: קפה נמס, סוכר חום, חמאה, ביצה וקקאו. גם כאן הבצק ישמש גם כחומר הגלם לפירורים, וגוף העוגה יהיה עשוי מקרם השוקולד העשיר והמתקתק.

עוגת אגסים בשמנת ופירורים

האגסים, הנמצאים כמעט תמיד בעונה, מעניקים לעוגה את ניחוחם וטעמם המיוחד. לבסיס והפירורים נוסיף כף אחת של סירופ אגסים, בשילוב אגוזי פקאן קצוצים כדי להעשיר את טעמו, ובמלית נשלב אגסים טריים חתוכים לאחר שבישלנו אותם בסירופ סוכר או חצאי אגסים משומרים חתוכים. אפשר לשדרג את המתכון בטוויסט אלכוהולי טעים עם כף של ברנדי המשולבת במלית.


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Tapuz Asakim אלא אם צויין אחרת