55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

קציצות אדממה טבעוניות

שנים שאני מכינה את קציצות האדממה שהעלתה בזמנו שי-לי ליפא לחברת סנפרוסט .

החבר'ה אצלי בבית מתים עליהן אבל מרגע שאחת הפכה לטבעונית לא הכנתי אותן (מכילות ביצים). נכון, ניתן להשתמש בטחינה/זרעי פשתן מושרים אבל זה לא מתקרב לטעם האמיתי. 

היום הבריק לי רעיון .... יש לי בבית תחליף ביצים שהפסקתי להשתמש בו משום שהוא אינו מתערבב לי טוב ומשאיר גושים שאינם ערבים לחיך. 

וההברקה היא כזו ...ממילא טוחנים במעבד המזון את פולי הסויה , אז מדוע שלא אכניס לטחינה גם את התחליף ואז הוא יתערבב באופן שווה במסה? 

אז בואו נכין .....

1 חבילת אדממה קלופים של סנפרוסט מבושלים על פי ההוראות. 

2 כפות תחליף ביצים + 4 כפות מים 

1/2 כוס פרורי לחם (או שיבולת שועל דקה)

1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק (ללא תוסםת סוכר) 

מלח

פלפל

בצל קצוץ דק דק 

אופן ההכנה 

לטחון במעבד מזון את פולי הסויה עם תחליף הביצים והמים - טחינה גסה 

להעביר לקערה ולהוסיף את כל השאר. 

לערבב היטב 

ליצור קציצות ו.... שתי אופציות 

1. לטגן על מחבת ללא שמן (נקודה אדומה) 

2. לאפות בתנור 

מודה שאופציית הטיגון טעימה הרבה יותר

הטבעונית טענה שזה הזיכרון שלה מהקציצות ...יששששששששש

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת