33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

קרוטונים מעולים מלחם פשתן של ביכורים מזון ומאפה

האמת, לא היינו חושבים על זה לבד.

אבל טוב שיש את חברת "ביכורים מזון ומאפה" ששלחנו לנו כיכר לחם פשתן ומתכון,

ואנחנו הרמנו את הכפפה.

חתכנו, תיבלנו, אפינו וגילנו שזה תחליף לחטיף ונשנוש יאמיי.

וכמובן, תמיד אפשר להשתמש בו במטרה שלכבודו הכנו אותו, כמו מרק למשל.

אבל אנחנו מרשים לכם שגם אצלכם המרק יהיה רק תירוץ...

קבלו פרטים והסבר הכנה:

.

.

.

קרוטונים מעולים מלחם פשתן

של ביכורים מזון ומאפה

אז למה בכלל להתאמץ להכין לבד? כי זה קללללל ואתם יכולים לעשות את זה כל כך הרבה יותר טוב ממה שיש במדפים.

ולמה דווקא פשתן? - כי הלחם הזה של חברת ביכורים מיוצר מזרעי פשתן זהובים מקנדה, מה שמאפשר לשמור על הערכים של הפשתן כמזון על, הכל כמובן הודות לטכנולוגיה ייחודית. וכך אנחנ ומקבלים לחם טרי עם יתרונות כמו של פשתן טחון - עשיר באומגה 3, בחלבון ובסיבים תזונתיים, והוא מכיל כמות נמוכה במיוחד של פחמימות (כ-1 גרם בפרוסה). הלחם אינו מכיל תוספת סוכר או ממתיקים מלאכותיים. הלחם עשיר בסיבים תזונתיים התורמים לבריאות ומקנים תחושת שובע.

עכשיו תקחו את כל הטוב הזה, תחתכו לקוביות קטנות, תוסיפו שמן זית ותבלינים נהדרים כמו ורגנו, טימין, שום ומלח טוב - והרווחתם.

היופי בכל זה שילדים אוהבים קרטונים. וזה דרך נהדרת לצ'פר אותם במזון בריא וטוב בלי שירגישו שאכלו משהו בריא מדי.

.

.

המתכון שקיבלנו:

8 - 10 פרוסות לחם פשתן טרי של "ביכורים"

3 - 5 כפות שמן זית איכותי

1/2 - 1 כפית שום גבישי

1/2 - 1 כפית אורגנו יבש

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

.

.

השינויים שלנו - הורדנו את הפלפל, הוספנו במקומו טימין.

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל- 120 מעלות.

לחתוך את הלחם לקוביות קטנות ולשטח אותם בשכבה אחת.

אפשר לערבב את המצרכים בקערה, ואפשר פשוט לפזר את התבלינים, להשפריץ שמן זית ואז לערבב הכל יחד כשזה בתבנית.

לאפות כחצי שעה. מדי פעם לבדוק אם הקרוטונים עשויים מספיק. כשהם נוקשים – הם מוכנים.

להוציא ולצנן. לשמור בכלי סגור הרמטית ולהנות מתי שמתחשק, או לשדרוג מרק חורפי וטעים.

בתאבון!!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת