66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לאלי

עולם הפנאי

שטרודל תפוחים חגיגי עם חמוציות ואגוזים

 

לרגל טו בשבט, מגישה חברת שמרית, יצרנית מוצרי האפייה המובילה בישראל, מתכון ל-

 

שטרודל תפוחים חגיגי עם חמוציות ואגוזים

 

שטרודל תפוחים חגיגי עם בצק עלים שמרית צילום נמרוד סונדרס

 

המתכון מבצק עלים מצונן ומרודד מוכן לאפייה של "שמרית", הנשמר במקרר ומוכן לשימוש מיידי ללא צורך בהפשרה.

בצק עלים מרודד ומצונן שמרית - צילום טופטאץ.jpg

סדרת הבצקים המצוננים של שמרית כוללת בצק עלים, דפי בצק פילו, בצק פיצה המשמש כבסיס לפיצה ובצק פריך לעוגיות ומאפים מתוקים.

 

מצרכים:

1 בצק עלים מצונן "שמרית" (300 גרם)
4 תפוחי גראנד סמית חתוכים לקוביות
1 כף חמאה
1/2 כוס חמוציות
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
1 כפית קינמון
1/2 כוס סוכר חום (100 גר')

ציפוי:

1 ביצה טרופה
1/2 כפית סוכר חום
1/2

אופן ההכנה:

1. מוציאים את הבצק מהמקרר 5 דקות לפני השימוש
2. מניחים במחבת את החמאה, התפוחים והסוכר
3. מערבבים ומוסיפים את החמוציות והקינמון
4. מבשלים עד לריכוך של התפוחים
5. מסירים מהאש, מצננים ונפטרים מעודפי הנוזלים
6. מערבבים עם חצי כוס אגוזי מלך גרוסים
7. פורסים את הבצק עם נייר האפייה על גבי התבנית ומניחים את המלית בנדיבות
8. מגלגלים לכרוכית שטוחה מעט ומחוררים מעט את הבצק לאורכו עם מזלג
9. מושחים את הגלילה בביצה טרופה ומפזרים מעט קינמון וסוכר חום מעל

 

חג שמח..

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל לאלי בילוי תרבות אלא אם צויין אחרת