33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

קאווה IBERICA ומבעבעים של EMILIANO ואתם מסודרים לחגיגות סוף השנה!!

הם תוססים, הם קלילים, הם טעימים

והם הכי הכי מתאימים למסיבות של הסילבסטר, חנוכה וכל האירועים.

קבלו פרטים על הקאווה של המותג הספרדי IBERICA ולמברוסקו של המותג האיטלקי EMILIANO!

שיהיה בשמחות ורק חגיגות!!

.

.

.

.

 

.

 

IBERICA' CAVA' - קאווה של המותג הספרדי
יין מבעבע כשר לערב קסום ותוסס במיוחד

בשתי גרסאות: יבש - BRUT או חצי יבש SEMI SECO -

 יין מבעבע קליל ונעים, המתאים לכל אירוע, חגיגה ולליווי ארוחות קלילות

מקור קאווה IBERICA באזור פנדס שבקטלוניה והיא מיוצרת בבית הקאווה האיכותי "מסאקס", מראשוני יצרני הקאווה.

הקאווה מיוצרת על פי המסורת של תסיסה שנייה (מתודת שמפיין) והתיישנות של בין שנה וחצי לשנתיים ומיוצרת מענבי מקבאו, פרלדה וענבי שרל-לו, הזנים המאפיינים את הקאוות הספרדיות, כשכל זן נבצר בזמן האופטימאלי שלו.

IBERICA CAVA מוצעת בשתי גרסאות לבחירה:  BRUT - קאווה יבשה ו- SEMI SECO - קאווה חצי יבשה.

.

 

CAVA IBERICA -BRUT - קאווה יבשה

צילום יח"צ

.

זני ענבים: מקבאו 30%, קסרלו 30%, פרלדה 40%

בציר: מתרחש בשלושה שלבים: מקבאו נבצר בשבועיים הראשונים של ספטמבר. קסרלו נבצר בשבועיים האחרונים של ספטמבר ופרלדה נבצר בשבועיים הראשונים של אוקטובר.

תסיסה ביקב: סחיטה עדינה של זגי הענבים על מנת להשיג 50% של מיץ התירוש. חדרור סטטי של היין ותסיסה מבוקרת בין 16 ל 18 מעלות למשך 20 יום על מנת להפיק את מיטב הארומה מהענבים.

תסיסה שנייה: מתרחשת בבקבוק במשך 40 יום בטמפרטורה של 16 מעלות. יישון נוסף של בין שנה לשנתיים בבקבוק. סוכר שאריתי: 7 גרם לליטר.

צבע: נקי, צהבהב עם גווני זהב.

ארומה: נקייה עם עוצמה בינונית באף. מאוד פירותי ואלגנטי.

טעמים: מאוזן מאוד בחיך. מלא טעימים, עם איזון בין חומציות למתיקות. הרמוני ונקי. יצירה של בועות באופן עקבי.

.

.

 

CAVA IBERICA –SEMI SECO – קאווה חצי יבשה

צילום יחצ

.

זני ענבים: מקבאו, פרלדה וקסרלו (33% כל אחד)

בציר: מתרחש בשלושה שלבים: מקבאו נבצר במהלך השבועיים הראשונים של ספטמבר. קסרלו נבצר בשבועיים האחרונים של ספטמבר, ופרלדה במהלך השבועיים הראשונים של אוקטובר.

תסיסה ביקב: סחיטה עדינה של זגי הענבים על מנת להשיג 50% של מיץ התירוש. חדרור סטטי של היין ותסיסה מבוקרת בין 16 ל 18 מעלות למשך 20 יום על מנת להפיק את מיטב הארומה מהענבים.

תסיסה שנייה: מתרחשת בבקבוק במשך 40 יום בטמפרטורה של 16 מעלות. יישון נוסף של בין שנה לשנתיים בבקבוק. סוכר שאריתי: 35 גרם לליטר

צבע: צהבהב, זורח עם השתקפות ירוקה ויצירה טובה של בועות היוצרות מעין כתר.

ארומה: מעודנת וארומתית. פירותית, אלגנטית ונקייה.

טעמים: נעים ורך. דגשים מתקתקים. מאוזן מאוד עם מרקם בועות טוב.

.

.

את הקאווה תוכלו למצוא במחיר 30 ש"ח ברשתות השיווק הנבחרות וחנויות היין ברחבי הארץ.

כשר בהשגחת הרבנות הראשית לישראל וחוג חתם סופר.

 

.

.

.

 

 

 

 

 

 

סדרת יינות מבעבעים איכותיים מבית מותג הלמברוסקו האיטלקי EMILIANO:

  BIANCO- לבן * ROSE – רוזה * ROSO - אדום

צילום יחצ

מותג הלמברוסקו האיטלקי EMILIANO מציג סדרת יינות מבעבעים: BIANCO (לבן), ROSO (אדום) ו- ROSE (רוזה) לרגל חגיגות סוף השנה ותחילת השנה האזרחית החדשה.

למברוסקו EMILIANO הינו יין מבעבע קלות, בעל שיעור מתון של כוהל בנפח, עדין, פירותי ובעל מתיקות עדינה.

התסיסה של למברוסקו אמיליאנו נעשית במכלים ייעודיים לתסיסה ורק לאחריה, הנוזל המותסס נמזג לבקבוקים. למעלה מ-90% מבקבוקי הלמברוסקו מגיעים מאזור אמיליה- רומנה שבאיטליה, שם ייצור הלמברוסקו הוא מסורת של מאות שנים וזהו מקור הענבים והיין.

תהליך התסיסה: ענב הלמברוסקו אינו מתוק במיוחד בפני עצמו, ומשקאות הלמברוסקו המתוקים מקבלים את מתיקותם באמצעות תהליך ההתססה.

מקור הענב: אזור אמיליה רומנה שבצפון איטליה. מדובר בלמברוסקו איכותי, מתקתק וקליל. היין הינו יין מבעבע חצי יבש והוא מיוצר מזן הלמברוסקו.

גם הלמברוסקו מחירו המומלץ לצרכן 30 ש"ח, ותוכלו למצוא אותו ברשתות השיווק הנבחרות וחנויות היין ברחבי הארץ.

כשר בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובד"צ בית יוסף.

.

.

.

צרפנו כאן את הפרטים שקבלנו עבור המשקאות השונים. תלמדו גם אתם איתנו. ומקווים שגם אתם אוהבים את המבעבעים האלה... כי הם באמת משתלבים נפלא בכל מסיבה וחגיגה...

אז תתכוננו, כי הספירה לאחור החלה...

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת