55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

בורקס שקשוקת בשר וחציל קלוי

27/11/2019

בורקס שקשוקת בשר וחציל קלוי

מצרכים:
חבילת בצק עלים
ביצה טרופה
שומשום

למילוי:
חצי קג בשר טחון
קופסת עגבניות מרוסקות
1 בצל קצוץ
כף שום כתוש
מלח ופלפל שחור לפי טעם
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית כמון
כף גדושה סילאן

1 חציל בינוני פרוס ומקולף

אופן ההכנה:
את החציל להניח בתבנית אפיה
לפזר מעט שמן זית מעל ולצלות בתנור שחומם מראש ל225 מעלות עד הזהבה יפה

להכנת המילוי:
בסיר רחב עם שמן להכניס את הבצל.
לטגן עד להזהבה קלה. להוסיף את השום ואז את הבשר הטחון.
לערבב היטב ולהוסיף את העגבניות ושאר המרכיבים.
להוסיף את החציל הקלוי.
שוב לערבב הכל היטב ולבשל עוד כמה דקות עד הסמכה. להניח בצד.

לאחר שהמילוי מתקרר,
יש לפתוח את הבצק לעלה לחלק לריבועים למלא במילוי ולסגור.

למרוח בביצה ולפזר שומשום.

לאפות 180 מעלות כ30 דקות
עד הזהבה יפה של המאפים.

בהצלחה?

בצקי שמרית החדשים, מצוננים ואין צורך בהפשרה מוקדמת 
הם נוחים לעבודה מיידית וטעימים באופן מפתיע.

בצק העלים נפלא וקריספי בדיוק כמו שצריך!

אתר שמרית: https://www.facebook.com/shimrit.baking/

רות פוזדירקה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת