11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

גלית מספרת

מתכון להכנת סופגניית ריבה קלאסית באדיבות רשת קפה גרג....

מתכון להכנת סופגניית ריבה קלאסית באדיבות רשת קפה ג...

מתכון להכנת סופגניית ריבה קלאסית

קרדיט צילום: אנטולי מיכאלו

להכנת בצק סופגניות:

500 גרם קמח לחם

180 מ"ל חלב

2 ביצים

25 גרם שמרים טריים

50 גרם סוכר

10 גרם מלח

50 גרם חמאה רכה

ומעט גרידת לימון

אופן הכנה:

לשים את כל החומרים בקערת המיקסר ולערבל עד לקבלת בצק חלק וגמיש.

מחלקים לכדורים במשקל של כ- 50 גרם ומכדררים.

יש לסדר על מגש משומן מכסים ולתת לזה לתפוח כ- 40 דקות.

לחמם שמן בסיר עמוק ומטגנים ב- 160 מעלות כדקה וחצי מכל צד עד צבע זהוב.

לצנן על רשת. וממלאים ריבת תות איכותית ולפזר מעל המון אבקת סוכר.

חג חנוכה שמח!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל galitn24 אלא אם צויין אחרת