88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה

 

 תוספות כמה שאוהבים

אין לפתוח תנור בשום שלב,  מרגע הכנסת העוגה לאפיה, ועד שמוציאים אותה בסיום, לפי הוראות המתכון

לפני הכנה, להוציא את כל המצרכים לעוגה, שיהיו בטמפרטורת החדר.

***

שרוול פתי בר + 100 גר' חמאה מומסת + כף סוכר, לרסק במעבד מזון למרקם פירורי

לרפד תבנית אפיה קוטר 26 בנייר אפיה,

 למרוח חמאה בנדיבות,

 לגזור רצועות נייר אפיה רחבות מגובה התבנית, כדי להגביה שוליים,

 למרוח בנדיבות בחמאה, ולהדביק לדפנות התבנית בחפיפה קלה,

לעטוף את התבנית מבחוץ סביב ברדיד אלומיניום מקופל שלוש פעמים ברוחב התבנית לשמירת שוליים לבנים של העוגה

לחמם תנור ל- 200 מעלות (לא טורבו) להניח בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים שיספיקו משך כל האפיה.

***

להפריד 6 ביצים, להקציף חלבונים + כוס ורבע סוכר כ- 7 דקות,  לקצף נוקשה אך גמיש, ולשמור בצד,

 להקציף חלמונים  ולהוסיף 4 כפות קורנפלור + 4 כפות אינסטנט פודינג וניל,

להוסיף 1 ק"ג גבינה לבנה 9% תוך הקצפה,

להוסיף 1 שמנת חמוצה, תוך הקצפה,

לעצור מקסר, לנקות דפנות התבנית ולהקציף למרקם קרמי וחלק,

להתחיל להוסיף ידנית את הקצף בשלוש פעמים, לערבב בתנועות קיפול בכל פעם, עד שהקצף נבלע בתערובת הגבינה., 

כאשר המסה אחידה, יוצקים אותה לתבנית חובטים קלות, פעמיים שלוש את התבנית על השיש, מחליקים את פני הגבינה בגב כף,

 מכניסים לתנור, רבע שעה על 200 מעלות שלב שני מלמטה.

 מורידים חום ל- 160 מעלות לשעה ורבע, (רצוי להשתמש בטיימר לתזכורת), ומכבים תנור,

ומשאירים את העוגה שעה וחצי בתנור כבוי,

מוציאים ומצננים היטב, שומרים במקרר שעה ומצפים,

 אפשר לזלף בצורות בעזרת שקית זילוף + צנטר, 

או אפשר להקציף שמנת מתוקה  + 2 כפות סוכר + 2 כפות אינסטנט פודינג וניל+ רבע כוס חלב,

למרוח יפה על העוגה הקרה, לשמור במקרר

  

 

קרדיט: מלי מאירוב 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קישורים אל

 

נגעי עור אבחון מוקדם

אבטיח כזה לא אוכלים

מתיחות פנים להעלמת קמטים

איך להפתר מדורבן

סריגת סלסלות מחוטי טריקו

מדריך להסרת חלודה

איך לשמור על בגדים לאורך זמן

הסרת כתמים ושריטות ממוצרים שונים בבית

תחזוקת הבית

טיפוח - מסיכות פנים מחומרים טבעיים 

קסמים בבצק

פייספוד

טיפים לתיקון וחידוש רהיטי עץ

 יו טיוב אפיה 

שמרים כוכב נוטלה

גרישמנס חומרים לניקוי ספות

כיצד לרפד כיסא 

טיפים לנקיון

טיפים לניקוי התנור

הסרת כתמים מבגדים

חביבה על הצלחת

הסרת כתמים מבגדים

ניקוי מיקרוגל

ניקוי אבק ביעילות

ניקוי שחורים מהפנים

דרכים טבעיות להיפטר מנמלים

הסרת כתמי עור ופיגמנטצה

שימוש בשום לפטריות רגליים ואקנה

כביסה נכונה הסרת כתמים

כביסה נכונה 2

כוסות זכוכית עכורות, כך תנקו

הסרת מדבקות כיצד?

טיפים קטנים גדולים

אמבט טיפולי לרגליים יבשות

הסרת עובש

כיצד מפצחים פקאנים

מתלה לעגילים 

הברקת כלי כסף

רסק עגבניות שנשאר - טיפ

רסק מעגבניות טריות - ניצול שאריות 

נשארו לכם חלבונים?

אימון וחיטוב ירכיים 

תרגילים לבטן ולמתניים

קיפול מפיות שולחן

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת