66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לאלי

עולם הפנאי

סלט קינואה אדומה עם קבביס וטחינה

במטבח עם ג'קי אזולאי -

חברת אחוה, יצרנית הטחינה המובילה בשיראל, מגישה יחד עם כוהנת הבישול הביתי והשפית ג'קי אזולאי, מנה מזינה וטעימה במיוחד:

סלט קינואה עם קבביס וטחינה

סלט קינואה אדומה עם קבביס וטחינה צילום נופר בגנים

סלט נהדר, עשיר בטעמו שיכול לשמש כארוחה עיקרית, או כתוספת בארוחת צהרים, ערב ובאירוח משפחתי.

מצרכים:

1 חבילת קבביס עם שומן טלה

לסלט:

1 כוס קינואה אדומה שבושלה במי מלח לפי הוראות היצרן
20 עגבניות שרי צבעוניות
צרור פטרוזיליה קצוצה
2-3 עלי בצל סגול
צרור כוסברה
10 זיתי קלמטה
2 צנוניות פרוסות דק
חופן נבטים
חופן אגוזי מלך
1/4 כוס שמן זית
מיץ מלימון שלם
קורט מלח, פלפל וסומאק

לרוטב הטחינה:

1/2 כוס טחינה גולמית
1 כף גדושה לימון כבוש
1/2 כוס מים
1/4 כפית מלח

אופן ההכנה:

1. צולים את הקבביס על פלנצ'ה כ-5 דקות מכל צד.
2. בקערת סלט שמים כוס קינואה אדומה מבושלת. חותכים דק את כל מרכיבי הסלט ומוסיפים לקערה מעל הקינואה.

הכנת הטחינה:

1. במעבד מזון טוחנים חצי כוס טחינה גולמית, כף גדושה של לימון כבוש, חצי כוס מים ומלח

הרכבת המנה:

1. בקערת הקינואה עם הסלט, מניחים למעלה את הקבביס הצלויים

2. מוזגים מעל טחינה של לימון כבוש

3. מערבבים ומאחדים את כל מרכיבי הסלט ומגישים

בתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל לאלי בילוי תרבות אלא אם צויין אחרת