66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לאלי

עולם הפנאי

מתכון עולמי: גוואקמולי אבוקדו טבעוני

לרגל יום הטבעונות הבינלאומי, שמצוין מידי שנה ב-1 בנובמבר, מגישה חברת 'חקלאי גרנות' המשווקת המובילה בישראל של תוצרת פירות וירקות טריים ואבוקדו גרנות, מתכון בינלאומי ואהוב בגרסה ביתית -

גוואקמולי אבוקדו טבעוני

 

 

המתכון קל להכנה, בעל ערכים תזונתיים נפלאים של פרי האבוקדו, מוגש בתוך טורטייה, ונהדר כארוחת ביניים או כתוספת למנה עיקרית.

 

מצרכים:

2 אבוקדו בשל מסוג אבוקדו גרנות

2 כפיות מיץ ליים

2 כפות כוסברה קצוצה דק מאוד

1/2 בצל סגול קצוץ דק מאוד

1/4  כפית מלח

1 טורטייה

 

אופן ההכנה:

1. מועכים בעזרת מזלג 2 אבוקדו בשלים

2. מוסיפים:

2 כפיות מיץ ליים

2 כפות כוסברה קצוצה דק מאוד

1/2 בצל סגול קצוץ דק מאוד

1/4 כפית מלח

3. מניחים טורטיה בתוך קערית עגולה ואופים אותה קצת בתנור כדי שתקבל את צורת הקערית.

4. מגישים בתוכה את הגוואקמולי.

 

יום טבעונות שמח..

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל לאלי בילוי תרבות אלא אם צויין אחרת