2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

רולדה שוקולד בציפוי קרם וניל

24/10/2019

רולדה בטעם נהדר שכולם אוהבים ,רולדה שוקולד במילוי קרם וניל 

וציפוי גאנש שוקולד ,קלה להכנה ותמיד מצליחה ,המראה הזה של 

סיפרלת הרולדה עם הקרם תמיד עושה לי משהו ,רולדה ממכרת 

שמתחסלת במהירות ,אני מכינה בתבנית התנור ותמיד מחלקת אחרי

הגלגול את הרולדה לשתיים .

מצרכים לרולדה:

4 ביצים 

2/3 כוס סוכר 

1/4 כוס קקאו 

1/2 כוס קמח 

1/2 שקית אבקת אפייה 

1 כפית תמצית וניל 

מצרכים לקרם:

1 שמנת מתוקה 

1 פודינג וניל 

1/2 כוס חלב 

מצרכים לגאנש:

1/2 קופסא שנמת מתוקה 

150 גרם שוקולד מריר 

אופן ההכנה :

להפריד ביצים בקערה להקציף חלבונים עם סוכר

לקצף יציב ,

לערבב חלמונים עם תמצית וניל להוסיף לקצף החלבונים 

בתנועות קיפול ,לערבב בקערה קמח ,א.אפייה וקקאו להוסיף

לקצף לערבב היטב בתנועות קיפול ,להניח נייר אפייה על תבנית 

התנור לשמן מעט לצקת את התכרובת על התבנית לשטח בצורה ישרה 

לאפות בחום 180 מעלות כ10-15 דקות .להוציא מהתנור להמתין כדקה לגלגל 

עם נייר האפייה לעטוף במגבת .

להקציף את השמנת מתוקה עם הפודינג והחלב לקצף יציב לשמור בצד .

לחמם את חצי מיכל השמנת במיקרו להוסיף 150 גרם שוקולד מריר 

לערבב עד לקרם חלק ומבריק .

לפתוח את הרולדה למרוח קרם וניל על כל משטח הרולדה ולגלגל ,

להניח על נייר אפייה, לצקת את גאנש על הרולדה להשאיר כ2-3 כפות

לשמור במקפיא 5 דקות לצקת בעזרת כפית לזגג .בתיאבון 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת