55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

עוגת "כמו דבש" טבעונית

15/10/2019

חגי תשרי הם חגי הדבש ומה עושה מי ששונא דבש? כן, יש כאלה ולא רק הטבעונים ....
תוסיפו לכך את העובדה שהטבעונית הפרטית שלי חזרה לארץ והנה העוגה האולטימטיבית עבורה (וששששש...גם עבורי ועבור הנכד ...ובקיצור, כל מי שטעם הופתע ).
העוגה יוצאת עסיסית וטעימה ומקורה באתר השף הלבן 

 

עוגת "דבש" טבעונית – השף הלבן

רכיבים:

  • 1 כפית קינמון
  • קורט מלח
  • 2 גביעי מעדן סויה BIO בטעם טבעי "תנובה"
  • 1/2 כוס סילאן טבעי
  • 1/2 כוס שמן
  • 230 גרם רסק תפוחים
  • אבקת סוכר לקישוט מעל
  • 2 כוסות קמח
  • 10 גרם (1 שקית) אבקת אפייה
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 3/4 כוס סוכר

איך מכינים:

1.    מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים תבנית קוגלהוף משומנת.

2.    בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים היבשים- קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, סוכר, קינמון וקורט מלח.

3.    בקערה נפרדת מניחים את המרכיבים הרטובים- מעדני סויה BIO בטעם טבעי, סילאן, שמן ורסק תפוחים, ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

4.    שופכים את תערובת המרכיבים הרטובים לקערת המרכיבים היבשים ומערבבים בעזרת כף עד שכל המרכיבים היבשים נטמעים לתערובת חלקה.

5.    מעבירים את התערובת לתבנית המשומנת ואופים 25-30 דקות, עד שהעוגה יציבה וספוגית למגע. מצננים לפני שהופכים את העוגה על צלחת הגשה. מפדרים באבקת סוכר.

 

חג שמח 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת