00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבזבז באהבה

רשת טיב טעם  חולקת מתכון חגיגי ועשיר לשולחן הסוכה – רוסטביף סינטה עם רכז רימונים

רשת טיב טעם  חולקת מתכון חגיגי ועשיר לשולחן הסוכה – רוסטביף סינטה עם רכז רימונים

רשת טיב טעם חולקת מתכון חגיגי לשולחן הסוכה - רוסטביף סינטה עם רכז רימונים.

רכיבים:

1.5 ק"ג נתח סינטה

4 כפות שמן זית

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

חצי כוס רכז רימונים

1 כפית זרעי כוסברה

1 כפית זרעי חרדל

1 כפית זרעי שומר

1 כף עלי טימין

 

אופן הכנה:

1.מחממים תנור ל200 מעלות.

2. מוציאים את הנתח מהמקרר כשעה לפני הצלייה.

3. מניחים את הנתח על תבנית עם נייר אפייה. מברישים בשמן זית ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מעבירים לתנור וצולים כ40 דקות.

5. מוציאם ומצפים ברכז הרימונים, זרעים וטימין. מחזירים לתנור ל10 דקות נוספות.

6. מודדים חום במרכז הנתח בעזרת מד חום, הנתח מוכן ב55 מעלות מוציאים ומניחים ל20 דקות לפני הפריסה.

7.פורסים דק ומגישים מיד לצד נוזלים שהתקבלו בצלייה.

 

את מוצרי טיב טעם ניתן לרכוש גם באמצעות אתר המכירות און ליין

משלוח גם בשבת  www.tivtaam.co.il.

 

מתכון: סבינה ולדמן | צילום: רונן מנגן | סגנון: אינה גוטמן|

 

חג שמח ובתאבון...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל saritp3 אלא אם צויין אחרת