1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

מאפינס "כמו דבש" ללא תוספת סוכר

ה"כמו דבש" מתייחס לתחליף המשולב של סירופ אגאבה עם סילאן וסירופ קוקוס שהם בעלי אינדקס גליקמי נמוך. הטעם ממש "כמו דבש"...

החומרים הדרושים:
2.5 כוסות קמח כוסמין מעורב (לבן ומלא)
1/2 שקית אבקת אפייה
קורט סודה לשתייה
1/2 כוס סוכרלוז
קורט מלח
מיץ וקליפה מגוררת מתפוז או לימון
113 גרם רסק תפוחי עץ
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס סירופ אגאבה
2 כפות סילאן ללא תוספת סוכר
1 כפית סירופ קוקוס
3/4 כוס שמן זית
4 ביצים
1 כוס מים חמימים

לקישוט: לפזר סוכרלוז מעל (לא חובה)

אופן ההכנה:

קציפים את הביצים עם הסוכרלוז והמלח עד שמכפילים את נפחם. מוסיפים בזרזוף את השמן, סירופ אגאבה, סילאן וסירופ קוקוס, תמצית וניל , רסק תפוחי עץ, מיץ וקליפה מגוררת. מחליפים לוו גיטרה ומוסיפים לסירוגין את הקמח והמים. לא מערבבים יותר מידי.

ניתן להכין מהעיסה עוגה אחת בתבנית 24/26 או מאפינס בתבניות סיליקון כפי שאני הכנתי. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 - את העוגה כ-35 -40 דקות ואת המאפינס כ-15-18 דקות. (כדאי להשגיח ולבדוק! כי זה תלוי מאוד בתנור שיש לכל אחד...

מחכים שהמאפינס יצטננו ואז הופכים ומניחים בעטרות נייר וזורים סוכרלוז דרך מסננת.

מאפינס רכים ונימוחים טעימים ומתאימים לחגי תשרי ולכל השנה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת