44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

סושי פילטונה ללא פחמימות - להנות בלי דאגות

סושי הוא התמכרות. חווית אכילה מהנה.

ויש דרך לעשות אותו בגרסה בייתית שמתאימה לעצלנים שגם שומרים.

מורדים את האורז, אבל לא את שמחת החיים.

מצורף המתכון הפרטי שלנו לסושי מהיר וקל הכנה, בריא ותואם דיאטה שהכנו בשיתוף עם פילטונה.

שיהיה בתאבון ואל תשכחו - אנחנו כאן כדי להנות... אפילו אם זה ללא פחמימות...

.

.

.

סושי פילטונה ללא פחמימות

להנות בלי דאגות

תכלס העקרון כאן זה ירקות וחלבונים.  ירקות לפני העין, הלב והעדפה. וכמובן שיהיה מגולגל. כי זה עושה לנו, אצה עם הפתעות מגולגלת וטבולה ברוטב סויה.

 

אז מה יש לנו בפנוכו?, או במילה אחרת -

המצרכים:

חבילת אצות

חביתה רגילה ודקה (ויתרנו על טמאגו) פרוסה לרצועות

קופסה של פילטונה בשמן זית מסוננת, מעורבבת עם כפית רוטב צ'ילי מתוק (אפשר כזה ללא סוכר)

ירקות: אם זכיתם ויש אבוקודו בשל - אשרייכם, ובכל מקרה זה המקום להוציא את הג'וליאן מהמגירה ולהעביר אותו על מלפפון ירוק ו/או גזר, ולהוסיף פרוסות פלפל אדום. אם אתם אוהבים - פרוסת בצל ירוק. אפילו עגבניה הולך, העיקר שיהיה דקדק.

אופציונאלי - מעט מיונז מופחת שומן.

ההכנה:

לוקחים אצה, מניחים עם הצד המבריק כלפי מטה, מניחים מחצית מכמות הטונה על פני האצה. אם מאד רוצים אפשר להוסיף מעט מיונז מופחת שומן. מניחים את פרוסות החביתה והירקות לאורך האצה  ומגלגלים תוך דחיסה. כן, גם בלי מחצלת זה אפשרי. חותכים פרוסות כמ ושאוהבים, וטובלים ברוטב סויה.

כייף, בריא, טעים. ובלי להרוס דיאטה אם שומרים.

.

.

.

.

אנחנו קבלנו את הטונה של פילטונה ושמחנו לדעת שזו טונה איכותית (אם לא האיכותית ביותר).

איך יודעים שהיא איכותית? בעיקר לפי שני מדדים: המרקם ורמת ניקיון הדג. המרקם, האם היא במרקם פירורי או מורכבת מנתחים משובחים ורמת הניקיון של הדג קרי, כמעט ולא נצפות חתיכות שחורות בדג. בשני המדדים האלו פילטונה מובילה. בנוסף המוצרים של פילטונה עשויים מ-100% מוצרים טבעיים וללא חומרים משמרים ומייצבים. סוג הדג במוצרי פילטונה הנו סקיפג'ק המכיל כספית ברמה מאוד נמוכה ולא מהווה סכנה לצריכה מוגברת, גם בתקופות רגישות של הנקה והיריון.

מפעלי החברה מצוידים בציוד מודרני ומתקדם, מעבדות איכות ברמה גבוהה וצוות מקצועי רחב, מנוסה ומקצועי הכולל בין היתר טכנולוג מזון, מנהלת איכות, מהנדס אחזקה ומנהל רכש בין-לאומי. המפעל מנהל  מערכת איכות על פי תקן ישראלי ISO-9001 ומערכת לניהול בטיחות מזון במתודת HACCP, הכוללת ניתוח סיכונים מתקדם במטרה להבטיח מוצרים איכותיים, בטוחים ומצוינים כל העת.

לפילטונה נתחי טונה בהירה בשמן צמחי, נתחי טונה בהירה בשמן קנולה, נתחי טונה בהירה במי מלח ונתחי טונה בהירה בשמן זית איכותי, אמיתי. מוצרי פילטונה מצטיינים בתכולת חלבון גבוהה, כ-24%, יותר מאשר בחזה עוף או בבשר טחון.

 

בכשרות בד"צ עדה חרדית וחוג חתם סופר בני ברק.

בתאבון ולבריאות!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת