1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

עוגת תפוחים עם יוגורט ללא סוכר

העוגה היא בהשראת המתכון כאן עם שינויים שלי. ניתן להשתמש בכל זן תפוחים שאוהבים. אני בחרתי ב"פינק ליידי".

העוגה מאוד פשוטה להכנה. אין ביצים במתכון.

החומרים הדרושים:

1.3/4 כוס קמח כוסמין לבן
4 גביעי יוגורט (600 מ"ל)
1/2 כוס שמן זית
1.1/4 כוס סוכרלוז
1/2 כפית סודה לשתייה
500 גרם תפוחי עץ מגוררים עם הקליפה
1 כפית תמצית וניל

1/2 כפית קינמון
קליפה מגוררת +מיץ לימון

אופן ההכנה:

לתפוחים המגוררים מוסיפים מחצית כמות הסוכרלוז, וניל וקינמון, מיץ לימון וקליפה מגוררת. שומרים בנפרד.

מערבבים שמן זית עם מחצית הסוכרלוז, מוסיפים לסירוגין את היוגורט והקמח ומעבדים לתערובת אחידה.

מרפדים תבנית מלבנית 25X35 בנייר אפייה (אני בחרתי בתבנית חד פעמית 18 עגולה. )

יוצקים מחצית העיסה לתבנית ומיישרים. מעל מוסיפים את תפוחי העץ המגוררים ולבסוף את יתרת הבצק.

אופים בתנור שחומם מראש ל-170-180 ואופים כ-25-30 דקות או עד שהעוגה מזהיבה ומתייצבת.

מצננים את העוגה ורק אז ניתן לפרוס או להעביר לצלחת הגשה.

העוגה רכה וטעימה ומתאימה לחגי תשרי ולכל השנה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת