44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

מסעדת טאיה שבשרון: כשהאסייתית משפחתית והחוויה טעימה ונעימה

הם כולם עכשיו בגיל הנכון.

ואנחנו, שהיינו כפופי גו במשך כמה שנים, ויצאנו מהבית רק לטיפת חלב, וגם זה - רק אם היינו חייבים-

מרגישים עכשיו בעננים.

הכל נהיה פשוט יותר, הכל נגיש, והחוויות המשפחתיות מחכות לנו רק שנבוא ונתנסה.

וגם תחום המסעדות הולך ומתגלה..

כי אם להודות על האמת - בילוי משפחתי במסעדה עלול להיות עם טעם רע, גם אם יש מנות גורמה לבחירה.

החוויה המשפחתית דורשת משהו אחר, מותאם. 

והכי מדהים, שחבורת מצומצמי האוכל שלנו (AKA חבורת השניצלים) - מתחברת לקטע האסייתי, שלא לומר - מתחברת אליו ממש טוב.

נרגשים וחדורי מוטיבציה לשרוד את האירוע בשלום - התייצבנו במעדת טאיה לחגוג את יום ההולדת האחרון.

.

.

 

 

מסעדת טאיה שבשרון:

כשהאסייתית משפחתית והחוויה טעימה ונעימה

אז מסתבר שגם כשאנחנו בוחרים איזו מסעדה תזכה לארח אותנו בהרכב המשפחתי המפואר שלנו, אנחנו עלולים להתקשות.

כי אנחנו רוצים את זה במיקום נוח, עדיף עם אפשרות גם לבפנים וגם לבחוץ, זה צריך להיות ילדים-פרינדלי גם בתפריט וגם בעיצוב, וכמובן - המחיר שיהיה איתנו עדין...

טאיה נענתה לאתגר ועמדה בו בהצלחה.

המסעדה ממוקמת לצידו של מרכז הקניות של קדימה. לנו, אנשי הפריפריה (על תקן כל מה שאינו תל אביב) - זה נח שמרכזים לנו את החיים. את הביזנס עם הפלזר, את המסעדה עם הסידורים.

זה גם מבטיח שתהיה לנו חניה, ושנוכל לארגן את קניית חולצת הבית ספר לילד, הנייר טואלט, או השד יודע מה - אחרי הארוחה.

המסעדה עצמה חולשת על אזור פנים ומתחם חוץ, אשר יכולים להחליף עורם ותאורתם בהתאם לשעה - להיות המקום של המשפחות בשעות ערב מוקדמות, ולהציע בילוי של מבוגרים, בשעות של אחרי ההשכבות..

המקום מעוצב בתשומת לב, והעין מתפנקת על עיצובים שקטים אך צבעוניים וחמים. עם קווים וצבעים כאלה שבהחלט הינו שמחים לאמץ לסלון הבייתי.

הגענו באמצע השבוע, בשעת ערב מוקדמת, כיאה לשעת ארוחת הערב הקבועה בבית.

אבל את תפקיד המלצר-שף-מארח שבדרך כלל אמא שלהם ממלאה - תפסו צוות המקום, שהתגלו כאנשים אדיבים, שירותיים ונעימים.

ותאמינו לי, היו קטעים שלא היה אכפת לנו אם היו לרגע מעלימים אותנו מהבושה (טוב, או את הילדים...)

אבל מה עם התפריט? מה עם האוכל?

הקו שלנו במסעדה הוא להזמין כמה מנות לאמצע שולחן, כדי להגדיל את הסיכויים לטעים לי במקסימום.

זה אומר גם לשלב בין מנות ילדים למנות מהתפריט של הגדולים.

ניסינו לטעום הלכה למעשה ממגוון המנות, גם כדי שהילדים ייחשפו וינסו, ובו זמנית לוודא שכולם יישבעו.

ולכן לצד שתי מנות ילדים קלאסיות, האחת של נודלס עם נתחי עוף מתקתק, והשנייה, כדי שנהיה בטוחים - שניצל, הזמנו גם את מנת נתחי הסלמון.

הם אוהבים, והיו נפעמים מהרכות של הדג, שממש נפל מהמזלג.

האורז והירקות שמוגשים ליד הדג, היו ממש עוד מנה מלאה בפני עצמה עבור הילדים.

אבא שלהם הזמין את מנת הפאד לי שהיא מנה גדולה של אטריות אורז רחבות עם תבשיל בקר וטלה בתערובת של חמשת התבלינים הסינית. המנה מרשימה, עם ניחוחות מודגשים ופיקנטית אל גבול החריפה.

ועבדכם הנאמנה, התפנקה על רול סושי של סלמון אבוקדו מפנק.

הכייף בתפריט המגוון, שהוא מאפשר לבחור בין מנות שונות מהמטבח האסייתי, חלקן מנות קלאסיות, וחלקן מנות מקוריות של שף המסעדה.

התפריט נבנה עבורכם על ידי השף ירון שנבל, לשעבר איש שירותי הביטחון אשר נסע במסגרת תפקידו לארצות הברית ובחר שם בשינוי כיוון. הוא למד ב'מכון הקולינרי הצרפתי' הנחשב בניו יורק והתמחה במטבחים בסגנון קלאסי צרפתי וגם בסגנון פיוז'ן אסיאתי אצל שפים כמו דניאל בולו (היינו שם, אכלנו במעדת דניאל למי שמכיר, וזכור לנו כחווית גן עדן לחושים) וגריי קונץ, ואז שב לארץ. בשנים האחרונות עסק באירועים פרטיים אקסקלוסיביים וכיהן כשף רשת ג'ויה, שם הכיר את שותפיו למסעדה, יואב רפאלי ועידו רונן.

את המנות השונות שהזמנו הגישו במהירות, שאולי ניתן לזקוף לשעה היחסית מוקדמת בה הגענו, ומבחינת גודל המנה, גם מנת הילדים היתה גדולה והם נהנו לחלוק.

הצילוח נקי, והכלים עצמם בהן הוגשו המנות - מהממים, מיוחדים ובעיצוב משלים לעיצוב ולאווירה של המקום.

.

.

 

 

נודלס ילדים: נודלס עם נתחי עוף מוקפץ בטריאקי, 44 ש"ח

מוגש עם טרופית.

חולקים במנה ומתרגלים אחיזת מקלות :)

פילה סלמון: רצועות פילה סלמון ברוטב טריאקי צרוב. מוגש עם ירקות מוקפצים ואורז לבן. 87 ש"ח

מעדן של רכות וטעם נפלא. "גם את הירוק הזה שלמעלה אוכלים?"...

 

בדרך כלל האורז מוגש בצד, אנחנו היינו צריכים להפריד את הירקות...

more for me.... צרוב ומתקתק במידה הנכונה

כי חלק מהילדים חייבים: שניצל ילדים מוגש עם אורז וטרופית, 44 ש"ח

פאד לי: אטריות אורז רחבות, תבשיל בקר וטלה בתערובת חמשת התבלינים הסינית,

בצל ירוק, כוסברה, ליים, חלב קוקוס, נענע, טבעות בצל מטוגן, ושבבי שום קלוי. 67 ש"ח

כי כלת יום ההולדת חייבת: סלמון ואבוקדו. I/O כמובן.. 42 ש"ח

קינוח קוקילידה: סנדוויץ עוגיות שוקולד צ'יפס וקרם מסקרפונה בציפוי שוקולד חם, 36 ש"ח

והיה גם קינוח פאדג' שוקולד שמגיע עם כדור גלידת וניל, 38 ש"ח

חוסלו בין רגע. זה לא יאמן היכולת שיש לילדים לחסל מתוק, גם אם הרגע הכריזו שהם שבעים..

.

.

.

היתה לנו חוויה טעימה ונעימה מאד.

מכל הסיבות הנכונות, הילדים כבר ביקשו לחזור, ואין ספק שזה יקרה.

וזה המקום לספר לכם שלטאיה יש מועדון חברים, כך שאם גם אתם מהעוברים ובעיקר - מהשבים - כדאי לכם להכיר.

הוא נקרא TKFREINDS  והוא מועדון חברים של טאיה יחד עם מסעדת קופינאס.

מורידים את האפליקציה ונהנים ממועדון חינמי שנותן הרבה טוב וטעים: מנת פתיחה חינם עם ההצטרפות, פינוק ביום הולדת, צבירת נקודות ועוד ועוד... 

בזכות המתחם בחוץ, יכולה המסעדה להציע הרבה יותר מאוכל, והיא מארחת בקיץ הופעות, ובחורף הרצאות ועוד.

אם תעברו בשעות הנכונות, תהנו מעסקיות שוות, ואם אתם מחפשים מקום לאירוע, המרפסת של המסעדה מתאימה לאירוח של עד 80 איש.

בקיצור - תרשמו, תהיו חברים, ותהנו מהטבות, מבצעים ואוכל ממש טעים!!!

מוזמנים לקרוא עוד באתר המסעדה כאן ולעקוב בעמוד הפייסבוק כאן.

שתהיה לנו שנה טובה, טעימה ונעימה!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת