00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבזבז באהבה

טבעונים? רגישים למוצרי חלב? התפקדו

חדש על המדף, גלידות בן&ג'ריס משיקים טעם נוסף בסדרת הגלידות ללא חלב והפעם גלידת בצק עוגיות ללא חלב.

 

 

זהו הטעם החמישי מסדרת גלידות ללא חלב, לצד הגלידות: חצי אפוי פינט באטר, צ'אנקי מאנקי, שוקולד פאדג' בראוניס וחמאת בוטנים ועוגיות מצטרף הטעם הנוסף גלידה בטעם וניל עם חתיכות בצק עוגיות שוקולד צ'יפס ופאדג'.

גלידות בן&ג'ריס ללא חלב מיוצרות על בסיס חלב שקדים ומכילות 100% רכיבים טבעיים.

 

אבי זינגר מנכ"ל החברה מציין שבשנים האחרונות חל גידול במספר האנשים הנמנעים מאכילת חלב ומוצריו, הן בשל עליית המודעות לתזונה טבעונית והן בשל רגישויות שונות למוצרי לקטוז, אלרגיות לחלב ועוד , אך יחד עם זאת הצרכנים אינם מוכנים להתפשר על איכות וטעם.

 

הגלידות ללא חלב זכו להצלחה מסחררת בישראל, מדובר בגלידות הנושאות את תו האישור של ארגון VEGAN.ORG העולמי.

 

המחיר לגלידת "בצק עוגיות שוקולד צ'יפס ופאדג הינו כ-30 שקלים לפיינט, ניתן להשיג בכל רשתות השיווק ובחנויות המפעל של המותג.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל saritp3 אלא אם צויין אחרת